breaking news Νέο

Αγία Μαρίνα: Μόνο νίκη

Αγία Μαρίνα: Μόνο νίκη

Με τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής και την πρωταθλήτρια της Ένωσής μας Αγία Μαρίνα να αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Επανομής, συνεχίζεται σήμερα εμβόλιμα η διαδικασία των αγώνων μπαράζ των 53 πρωταθλητριών των ισάριθμων ΕΠΣ της χώρας μας και των τριών δευτεραθλητριών (Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Πειραιάς) για την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Ημαθίας Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, όπως ήδη αναφέραμε, υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας την δευτεραθλήτρια της ΕΠΣ Μακεδονίας Αναγέννηση Επανομής και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, για να εκμεταλλευτεί το ρεπό του Αετού Βαρβάρας, που τον ακολουθεί στον βαθμολογικό πίνακα, να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας και να κρατήσει την τύχη στα χέρια του ή πιο σωστά στα πόδια των ποδοσφαιριστών του.

Συγκεκριμένα με νίκη επί της Επανομής, στο σημερινό παιχνίδί της η πρωταθλήτρια Ημαθίας εκτός του ότι θα ξεπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα την αντίπαλο της Επανομή, θα αποκτήσει και διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον Αετό Βαρβάρας που κάνει το ρεπό του, δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των αγώνων μπαράζ. Ετσι θα χρειάζεται την νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι της, με τον αδιάφορο βαθμολογικά (αυτή τη στιγμή έχει μόλις έναν βαθμό) Ερμή Αμυνταίου, για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το ένα από τα τρία εισιτήρια ανόδου που δίνει ο όμιλος. Mε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη ο πρωταθλητής της Ένωσής μας χάνει το πλεονέκτημα να ορίζει αυτός την τύχη του και μπορεί να μπλέξει σε περιπέτειες, δεδομένου ότι την επόμενη αγωνιστική - προτελευταία - κάνει το ρεπό του.

Νίκη λοιπόν και μόνο νίκη, θα πρέπει να είναι ο σημερινός στόχος των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Ημαθίας για να εξακολουθήσουν να κρατάνε την τύχη της ομάδας τους στα δικά τους… πόδια.

Το παιχνίδι βέβαια κάθε άλλο παρά εύκολο αναμένεται να είναι, αφού και ο αντίπαλος που ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Βατανιακό, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από την τρίτη Αγία Μαρίνα, έχει τον ίδιο στόχο και όπως έδειξε στα μέχρι σήμερα παιχνίδια του, είναι μια αξιόλογη ομάδα.

Το παιχνίδι, που επαναλαμβάνουμε, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. και ορίστηκαν να το διευθύνουν ο κ. Αντωνίου από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Παπαγεωργίου και Κουτούπα.

 

Το πρόγραμμα

Τετάρτη 31/05/ώρα 5 μ.μ.

Αγία Μαρίνα - Επανομή

Ευρωπός - Βατανιακός

Αμύνταιο - Λυκόστομο

Ρεπό: Αετός Βαρβάρας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής