breaking news Νέο

Στο νέο ΕΣΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας 2021-2027 το ΣΟΦΨΥ Ημαθίας

Στο νέο ΕΣΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας 2021-2027 το ΣΟΦΨΥ Ημαθίας

Δημοσιεύτηκε η Απόφαση ένταξης του Έργου "Συνέχιση λειτουργίας του Κέντρου Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές από το ΣΟΦΨΥ Ημαθίας" στο νέο ΕΣΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας 2021-2027.

  Με την Απόφαση ορίζεται η έναρξη του νέου Προγράμματος η Πέμπτη 1η Ιουνίου 2023 .

  Για το Δ.Σ, τα μέλη, το προσωπικό, τους συνεργάτες του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση.

  Στα 4,5 αυτά χρόνια που πέρασαν, με τη λειτουργία του Κέντρου στο προηγούμενο ΕΣΠΑ, το Δ.Σ. του Συλλόγου, το προσωπικό και οι συνεργάτες επαγγελματίες ψυχικής υγείας έκαναν ότι ήταν δυνατό για την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων του Κέντρου, την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών, τη βοήθεια και την υποστήριξη.

  Όλα αυτά με την άρτια εσωτερική του λειτουργία, με εκδηλώσεις, με συνεχείς επαφές με πολιτειακούς παράγοντες για τη διεκδίκηση της αναγνώρισής μας ως Φορέας Ψυχικής Υγείας και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας και των οικογενειών – φροντιστών τους.

Η ένταξή μας στο νέο ΕΣΠΑ, εκφράζει και οφείλεται στην άψογη συνεργασία με τη Διαχειριστική Αρχή της Π.Κ.Μ., την απόλυτη ανταπόκριση και συνέπεια στις υποχρεώσεις μας στις διαδικασίες του Προγράμματος και φυσικά στην απόλυτη διαφάνεια της οικονομικής διαχείρισής του.

Με την επανένταξη και την αύξηση του προϋπολογισμού του θα στελεχώσουμε ακόμη περισσότερο το Κέντρο Υποστήριξης με επαγγελματίες ψυχικής υγείας, θα θέσουμε ακόμη πιο στέρεες βάσεις για να εξυπηρετούν το μόνο σκοπό, που είναι το ουσιαστικό όφελος των ωφελούμενων, η καλύτερη και αποτελεσματικότερη οργάνωση για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη Κ.Μ. κ. Α. Τζιτζικώστα, τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής για την άψογη συνεργασία μας, όλους όσους βοήθησαν στην επανένταξη του έργου και όλους εσάς, τους φίλους του Συλλόγου που μας στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια.

Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη λειτουργία του Κέντρου και τους ωφελούμενούς του.

Παράλληλα δεσμευόμαστε ότι σαν ΣΟΦΨΥ Ημαθίας θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε για τα δικαιώματα των ψυχικά ασθενών, για την κοινωνική και επαγγελματική τους αποκατάσταση, για τη δημιουργία στην περιοχή μας δημόσιων δομών ψυχικής υγείας και για τον αποστιγματισμό της ψυχικής ασθένειας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής