breaking news Νέο

Περιμένοντας στο ακουστικό του ο Τ. Παπατζίκος...

Περιμένοντας στο ακουστικό του ο Τ. Παπατζίκος...

Ανοιχτό εξακολουθεί να παραμένει το θέμα διεξαγωγής της πολυπόθητης φιλικής συνάντησης των Παλαιμάχων της Βέροιας με τους αντίστοιχους της Μπαρτσελόνα! Και αυτό γιατί ο εκπρόσωπος της σπουδαίας Καταλανικής ομάδας στη χώρα μας πρόκειται να τα πει εκ νέου με τον Τάκη Παπατζίκο, πρόεδρο των Παλαιμάχων του ΓΑΣ και της ΠΑΕ Βέροια, τηλεφωνικά σε 15 ημέρες περίπου (όπως άλλωστε είχαμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας), στον οποίο και θα κάνει γνωστές τις απαιτήσεις των πρώην άσσων των “Μπλαουγκράνα” (φωτό) να βρεθούν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και να δώσουν φιλικό παιχνίδι με τις παλιές δόξες της Βέροιας.

Παντως, αυτό που έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα είναι πως ο σύλλογος των Βετεράνων ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα έχει εκφράσει την έντονη επιθυμία του να αγωνισθεί με τον αντίστοιχο της Βέροιας σε φιλικό παιχνίδι, επιθυμία η οποία πηγάζει από το ότι η “Βασίλισσα του βορρά” φέρει τα ίδια χρώματα, το ίδιο σήμα και αποκαλείται εδώ “Μπάρτσα”!

 

Επαφές του Τ. Παπατζίκου με φορείς και επιχειρηματίες της πόλης!

Την ίδια στιγμή, ο Τάκης Παπατζίκος δεν χάνει χρόνο και πυκνώνει τις επαφές του με πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιχειρηματίες της πόλης (όπως με τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, τον επιχειρηματία κ. Στέλιο Μεϊμαρίδη, τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου στη Βεργίνα “Ολυμπιάδα” κ. Θωμά Αναγνωστόπουλο, τον κ. Μιχαλια, ενω επίκειται συνάντηση με τον πρόεδρο του ΝΠ ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Στέργιο Διαμάντη και τον γνωστό Ξυλέμπορα Νίκο Γκίκα), στην προσπάθεια του να υπάρξει μια πλατιά ενημέρωση όλων αυτών, ζητώντας συνάμα και την οικονομική στήριξη τους, ώστε να πάρει σάρκα και οστά η εν λόγω φιλική αναμέτρηση.

 

Θετική διάθεση

Μαλιστα, ο “Πασσαρέλα” με δηλώσεις του στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ”, ενημέρωσε οτι υπάρχει διάθεση από πλευράς τόσο των φορέων όσο και των επιχειρηματιών της πόλης να βοηθήσουν - στον βαθμό που μπορούν βέβαια - στην υλοποίηση του φιλικού των Παλαιμάχων ανάμεσα στην Βέροια και την Μπαρτσελόνα, το οποίο - εφ όσον επιτευχθεί η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους - θα λάβει χώρα μέσα στην άνοιξη, προς τέρψιν των φιλάθλων της περιοχής μας που αδημονούν για την πραγματοποίηση ενος τέτοιου γεγονότος! Εν αναμονή, λοιπόν, των εξελίξεων γύρω από αυτό το ζήτημα, για το οποίο η “Η” πρόκειται να σας παράσχει έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής