breaking news Νέο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νάουσα την Κυριακή στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νάουσα την Κυριακή στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων

Λόγω των εκδηλώσεων «Νάουσα-Αποκριά 2018» στην πόλη της Νάουσας, αποφασίζεται την Κυριακή 11-02-2018  η απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων, ως εξής :

1)Κατά τις ώρες 08:00΄-18:00΄, στις οδούς :

-Χρ. Περδικάρη, Αγίας Τριάδας, Γ. Κωνσταντινίδη, Δημήτριου Βλάχου (πρώην Δημαρχίας), Πλατείας Δημαρχίας, Θεοφίλου, Βασιλέως Φιλίππου, Πλατεία Τρόμπακα, Ζαφειράκη από τη συμβολή της με την οδό Στουγιαννάκη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Δημήτριου Βλάχου (πρώην Δημαρχίας), Χρ. Λαναρά, από τη συμβολή της με την οδό Δημήτριου Βλάχου (πρώην Δημαρχίας) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Δημητριάδη, στην Πλατεία Καρατάσου (περιμετρικά), στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τη συμβολή της με την οδό Βύρωνος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μπιγκάνου, στην οδό

Νοσοκομείου, από τη συμβολή της με την οδό Αναδόλη έως τη συμβολή της με την οδό Βύρωνος στο ρεύμα προς Βύρωνος, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, από της συμβολή της με την οδό Χ. Λαναρά έως τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου (πάρκινγκ λεωφορείων).

2)Κατά τις ώρες 11:30΄-18:00΄, στην οδό Χρ. Πετρίδη, από τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου (έμπροσθεν καφέ «LIEBE») μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ζαφειράκη (έμπροσθεν Σ/Μ «ΜΑΣΟΥΤΗΣ»).

3) Κατά τις ώρες 14:00΄-18:00΄, στην οδό Χατζημαλούση.

4) Κατά τις ώρες 14:00΄-22:00΄, στις οδούς : Αγγέλου Γάτσου, Γαρέφη και Πλήκα.

5) Επίσης, λόγω μεταφοράς της πιάτσας των ταξί «Μπιζέκη» από την Πλατεία Καρατάσου στην οδό Χρ. Λαναρά, από Χρ. Λαναρά αριθμ. 16 και ανοδικά της οδού, καθώς και λόγω μεταφοράς της πιάτσας ταξί «Σπονδή» στην οδό Χρ. Λαναρά, από Χρ. Λαναρά αριθμ. 16 και καθοδικά της οδού, απαγορεύεται η στάση και στάθμευση έτερων οχημάτων , πλην των οχημάτων ταξί, στα ανωτέρω τμήματα της οδού.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής