breaking news Νέο

Αγία Μαρίνα: Με το ένα πόδι στην Γ' Εθνική

  • Αγία Μαρίνα: Με το ένα πόδι στην Γ' Εθνική
  • Αγία Μαρίνα: Με το ένα πόδι στην Γ' Εθνική

Ο πρωταθλητής της Ένωσής μας Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας νίκησε στο προτελευταίο του παιχνίδι την Αναγέννηση Επανομής με 2-0 και βρίσκεται με το ένα πόδι στην Γ' Εθνική, καθώς ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από τον 4ο του βαθμολογικού πίνακα, Αετό Βαρβάρας, και χρειάζεται νίκη στον εκτός έδρας αγώνα του, την τελευταία αγωνιστική, επί του ουραγού Ερμή Αμυνταίου (στα τέσσερα παιχνίδια που είχε δώσει στην διαδικασία των αγώνων μπαράζ, ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Φλώρινας έχει καταγράψει τρεις ήττες και μία ισοπαλία), για να εξασφαλίσει και μαθηματικά ένα από τα τρία εισιτήρια ανόδου που δίνει ο όμιλος.

Στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, που όπως είναι γνωστό χρησιμοποιεί για έδρα στους αγώνες μπαράζ η  ομάδα της Αγίας Μαρίνας, η γηπεδούχος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 10ο λεπτό είχε την πρώτη καλή ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ με τον Κουτσούκη να κάνει το σουτ με καλές προϋποθέσεις και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στην επόμενη καλή στιγμή ο πρωταθλητής της Ένωσης κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Στο 19' συγκεκριμένα κέρδισε φάουλ σε καλή θέση για γκολ και την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Χατζόπουλος. Το σουτ καλοτραβηγμένο με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων, στη συνέχεια την πλάτη του Μπούκα και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του τερματοφύλακα της Αναγέννησης.

Με τον αέρα του 1-0 η ομάδα της Αγίας Μαρίνας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την σύγχυση που δημιούργησε το γρήγορο γκολ στην αντίπαλο της και δύο λεπτά αργότερα άγγιξε και ένα δεύτερο τέρμα με τον Κίτσα Γκρέστ να μην προλαβαίνει στο τσαφ να σπρώξει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της Αναγέννησης Επανομής, ύστερα από παράλληλη σέντρα του Κουτσούκη (21').

Στο 33' είχαμε την πρώτη και τελευταία για το πρώτο αυτό 45λεπτο καλή στιγμή των φιλοξενουμένων, με τον Μυλωνά να αποκρούει εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Μπαλασά.

Στην επανάληψη η Επανομή, που βρίσκονταν πίσω στο σκορ ρίσκαρε περισσότερο, δημιούργησε ορισμένες ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με τις προσπάθειες των παικτών να σταματάνε στην συμπαγή άμυνα του πρωταθλητή της Ένωσής μας και όταν χρειάζονταν στις εξαιρετικές επεμβάσεις του Μυλωνά.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όπως ήταν φυσικό οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα, με αποτέλεσμα να αφήσουν κενά στην αμυντική τους γραμμή, κάτι που δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο οι παίκτες της γηπεδούχου και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Δημητρούσης, ύστερα από άστοχο διώξιμο της μπάλας από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έγινε κάτοχος της και με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-0, βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες, για ένα θετικό αποτέλεσμα της αντιπάλου της ομάδας του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Αντωνίου από την ΕΠΣ Λάρισας με βοηθούς τους συμπατριώτες του Παπαγεωργίου και Κοτούμπα.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ : Μυλωνάς, Τζημογιάννης, Ράδης, Κουτσούκης, Πίτος, Δημητρούσης (90’+ Λουτζιανιώτης), Νιογκάνα Σο, Μπρέγκου, Μπουλάρι (90’+ Λίβας), Χατζόπουλος (74’ Αργυρόπουλος), Κίτσα Γκρεστ (64’ Λέκκα).

ΕΠΑΝΟΜΗ: Μπούκας, Μπουλγκουρίδης (84’ Τασιώνας), Νταντάμης, Παπαζαχαρίας, Δούμας, Τσιαπανίδης, Αντωνιάδης, Πανυτσίδης, Μπαλασάς Κ., Μπαλασάς Χ. (64’ Χαραλαμπίδης), Στασινόπουλος (55’ Ζορπίδης).

 

2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (5ης αγωνιστικής)

Αγία Μαρίνα - Επανομή 2-0

Αμύνταιο - Λυκόστομο        1-3

Ευρωπός – Βατανιακός 1-3

Ρεπό: Αετός Βαρβάρας

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

          Αγ.    Βαθ.

1. Βατανιακός    4 12

2. Αγία Μαρίνα  5       10

3. Επανομή        5       9

4. Αετός Βαρβάρας    4 6

5. Λυκόστο,ο     4       3

6. Αμύνταιο        4       1

7. Ευρωπός       4       1

Σημ.: Στην Γ' Εθνική προβιβάζονται οι τρεις πρώτοι

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ευρωπός - Αμύνταιο

Βατανιακός – Επανομή

Αετός Βαρβάρας – Λυκόστομο

Ρεπό: Αγία Μαρίνα


Αγία Μαρίνα-Επανομή

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής