breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τελικά, σύντροφοι της «πρώτης φοράς» αριστεράς, μήπως την Πόπη να λέγανε Κυβέλη; Νομίζω πάει πιο πολύ αυτό το λάμδα με το η.

Διότι η γυναίκα από αποτυχία σε αποτυχία το πάει. Άσε που τη βγάζουν αμακιγιάριστη στην οθόνη και μοιάζει με τη Ντένη Μαρκορά στο «δύο ξένοι».

Και άντε με ένα καλό μακιγιάζ και με σωστό φωτισμό, μέχρι και η Ρούλα Κορομηλά ανασταίνεται. Αλλά ενώ ξέρει πώς ό,τι πει θα γίνει σημείο για τα κανάλια που στηρίζουν την «επάρατο» δεξιά, αυτή εκεί το χαβά της.

Βέβαια Θεσσαλονικιά είναι και τη γουστάρουμε. Χαλαραααααα, λέμε.

Το ζήτημα είναι αν με την Πόπη μια μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναπαντρευτεί με την κυβέρνηση.

Εδώ κάνει και εμάς που έχουμε να κάνουμε αποταμίευση, από τότε που υπήρχε ο κόκκινος, μεταλλικός, κουμπαράς των ταχυδρομείων και ρίχναμε κανά τάληρο δραχμές μέσα και την άλλη μέρα ψάχναμε το κλειδί στο συρτάρι της μάνας μας, για να το τσιμπήσουμε.

Φανταστείτε τώρα τι γίνεται με τη μεσαία τάξη, γενικώς. Που ζει βασιλικά με 5.000 ευρώ το χρόνο, όπως το προσδιόρισε η Θεανώ η Φωτίου.

Που να ζούσε και να ήταν στα ντουζένια του ο Πάγκαλος. Να σας ρίξει κανένα μπινελίκι, βαρύ και ασήκωτο, που θα κοκκίνιζαν τα μάγουλα του Πολάκη.

Επιστρέφοντας στην καθ΄ ημάς Βυζαντινή Βέροια. Καλό θα ήταν εκεί στη Νου Δου να συντονιστούν για τις δημοτικές εκλογές. Καλοί οι...βυζαντινισμοί, αλλά μέχρι να αποφασίσουν, κρυφίως ή φανερώς, ποιος θα είναι επικεφαλής της γαλάζιας «μονοκατοικίας», θα έχουν γίνει οι εκλογές και δεν θα το πάρουν χαμπάρι.

Εκτός και αν έχουν ήδη επιλέξει στον Κώστα. Που είναι και της ευρύτερης κεντροαριστοδεξιάς.


Μαρκορά
Κορομηλά
Φωτίου
Πάγκαλος
Πολάκης
Βοργιαζίδης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής