breaking news Νέο

Με το πλοίο της γραμμής η ΠΑΕ Βέροια στο Ηράκλειο!!

Με το πλοίο της γραμμής η ΠΑΕ Βέροια στο Ηράκλειο!!

Ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ της ΒΕΡΟΙΑΣ καλούνται να αφήσουν στην άκρη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς και τα οποια βέβαια τις δυο τελευταίες εβδομάδες πολλαπλασιάστηκαν και να αφοσιωθούν στο αυριανό τους παιχνίδι “στο Γεντί Κουλέ” του Ηρακλείου με αντίπαλο τον ΟΦΗ, μια αποστολή που έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολη.

Η εβδομαδιάτικη προετοιμασια των ποδοσφαιριστών της Βασίλισσας ολοκληρώνεται με το καθιερωμένο χαλάρωμα την παραμονή του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί για να ξεκινήσει στην συνέχεια η οδύσσεια τους.

Λίγο μετά το μεσημέρι θα επιβιβαστούν στο πούλμαν της ομάδας για να τους μεταφέρει στο λιμάνι του Πειραιά από όπου θα πάρουν το πλοίο της γραμμής που θα τους αποβιβάσει στο Ηράκλειο.

Στην Κρήτη θα φθασουν τα ξημερώματα του Σαββάτου όπου την ίδια ημέρα στις πέντε το απόγευμα στο Γεντί Κουλέ θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ για να αρχίσει στη συνέχεια το ταξίδι της επιστροφής. Στις 9 το βράδυ συγκεκριμένα θα επιβιβαστουν στο πλοίο που θα τους μεταφέρει στο λιμάνι του Πειραιά στη συνέχεια στο πούλμαν της ομάδας και το απόγευμα της Κυριακής άφιξη στη Βέροια!! Μέσα σε δυο εικοσιτετράωρα 40 ώρες ταξίδι με λεωφορείο και Καράβι και ενδιάμεσα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, από το οποίο θα προσπαθήσουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Και ολη αυτή η ταλαιπωρία επειδή δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα η ομάδα να ταξιδέψει με το αεροπλάνο, ενω έτσι αποφεύγονται και δυο διανυκτερεύσεις. Μια την Παρασκευή το βραδυ και η δεύτερη το Σάββατο, αφου το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. θα ολοκληρωθεί στις 7 το βράδυ και δεν θα υπάρχει αεροπορικό δρομολόγιο για την Αθήνα.

Οσον αφορά τώρα την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών αυτή οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, πραγματοποιήθηκε εν μέσω προβλημάτων που τα δημιούργησε η ανακολουθία για μια ακόμη φορά του ανθρώπου που ουσιαστικά ελέγχει την ΠΑΕ, που δημιούργησαν στα αποδυτήρια κλιμα κάθε άλλο παρά ευχάριστο παρά την προσπάθεια του Τόλη Τερζή και των συνεργατών του να αφήσουν όλοι στην άκρη τα προβλήματα και να αφοσιωθούν στις προπονήσεις.

 

ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Σχετικά με τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Βεροιώτης προπονητής στο αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ σίγουρα δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Λάσκαρη και τον Ουνγιαλίδη, ενω αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Σουλιώτη.

Απουσίες πολύ σημαντικές για τα δεδομένα της Βέροιας καθώς όπως είναι γνωστό το φετινό της ρόστερ είναι πολυ φτωχό.

 

“ΣΦΥΡΙΖΕΙ” Ο ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗΣ

Το αυριανό παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ του Ηρακλείου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο και θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Αντιπαριώτης από την ΕΠΣ της Ανατολικής Αττικής με βοηθούς τον Κορτέση από την Ενωση Αθηνών και τον Οικονόμου από την Δυτική Αττική.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής