breaking news Νέο

Κοινωνικό Φροντιστήριο Βέροιας : Κάλεσμα εκπαιδευτικών

Κοινωνικό Φροντιστήριο Βέροιας : Κάλεσμα εκπαιδευτικών

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Βέροιας που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας θα λειτουργήσει για ακόμη μία χρονιά παρέχοντας δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές/τριες Β΄& Γ΄ Λυκείου.

Σκοπός του είναι η δημιουργία και παροχή ίσων ευκαιριών σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις της πρόσθετης διδακτικής στήριξης.

Στην προσπάθεια αυτή σημαντική στήριξη αποτελεί και η συνδρομή Εθελοντών Εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων (ΓΕΛ & ΕΠΑΛ), που με την προσφορά τους δείχνουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και αλληλεγγύη, η δε προσφορά είναι πολύτιμη και καθοριστική για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Η Διαχειριστική Επιτροπή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Βέροιας προσκαλεί όσους εκπαιδευτικούς οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για το σχολικό έτος 2023-2024 να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6937458228 (Σοφία Καλτσίδου), email: enosigoneon.dv@gmail.com & kaltsof@gmail.com


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής