breaking news Νέο

Διανομή χυμών από την Π.Ε. Ημαθίας στους ωφελούμενους του προγράμματος (ΚΕΑ-ΤΕΒΑ) σε Βέροια και Νάουσα

Διανομή χυμών από την Π.Ε. Ημαθίας στους ωφελούμενους του προγράμματος (ΚΕΑ-ΤΕΒΑ) σε Βέροια και Νάουσα

Την Κυριακή 11 και Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου η Π.Ε. Ημαθίας, πρόκειται να πραγματοποιήσει διανομή χυμών στους ωφελούμενους του προγράμματος (ΚΕΑ-ΤΕΒΑ) σε Βέροια και Νάουσα.
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος είναι 3.742 άτομα και μαζί με τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους  8.900 σε όλη την Ημαθία.

Σημεία διανομής :
1)Για το Δήμο Βέροιας, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού  COSMOS  τέρμα Γεωρ. Κονδύλη, Μακροχώρι – Βέροιας.
2)Για το Δήμο Νάουσας, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού Α.Σ. Επισκοπής στην Επισκοπή Νάουσας.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΚΕΑ-ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας. Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο, από όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α του.
Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο, που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής