breaking news Νέο

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας : Αντικατάσταση υποψήφιας βουλεύτριας

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας : Αντικατάσταση υποψήφιας βουλεύτριας

Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις εκλογές στις 25 Ιούνη έγινε αντικατάσταση της υποψήφιας βουλεύτριας Βαρβάρας Σαράντη από την Πολυτίμη Σαζακλίδου για λόγους που αφορούν την υπηρεσία της.

Η Σαζακλίδου Πολυτίμη είναι Φυσικός, από τα νεότερα μέλη του Κόμματος, εκλεγμένο μέλος της Ν.Ε και  υπεύθυνη επικοινωνίας .

Η Σαράντη Βαρβάρα είναι παρούσα στην προεκλογική εκστρατεία και συμμετέχει με τους υπόλοιπους/ες  υποψήφιους/ες στη συλλογικό αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την  ανατροπή που θα φέρει την  κοινωνική δικαιοσύνη και την ευημερία για όλους και όλες.

Το νέο διακύβευμα των εκλογών είναι να πείσουμε τους δημοκρατικούς πολίτες ότι μόνο ένας ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ και όχι μια κατακερματισμένη αντιπολίτευση μπορεί να αποτρέψει τη δεξιά παντοδυναμία. Να βάλει φραγμό στα σχέδια της ΝΔ και να προστατέψει την κοινωνική πλειοψηφία από αυτό που έρχεται. Να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα και την προοπτική μιας δημοκρατικής και δίκαιης διακυβέρνησης.

 Λίγες μόνο μέρες μας χωρίζουν από την κρίσιμη, τελική μάχη. Την εκλογική αναμέτρηση της 25ης του Ιούνη όπου θα κριθεί ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα.  Με ποιες πολιτικές και ποια μέσα. Θα κριθούν με λίγα λόγια οι ζωές των πολλών. Οι ζωές των ανθρώπων του μόχθου, της δημιουργίας, του πνεύματος.

Να δώσουμε λοιπόν αυτόν τον αγώνα με πίστη και αυτοπεποίθηση, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, μέχρι την τελευταία ψήφο.

 

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας

Γραφείο τύπου


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής