breaking news Νέο

Τ.Μπαρτζώκας : «Πλήρως κοστολογημένο το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Μείζονα προτεραιότητα η ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας και η αύξηση των μισθών»

Τ.Μπαρτζώκας : «Πλήρως κοστολογημένο το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Μείζονα προτεραιότητα η ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας και η αύξηση των μισθών»

Σε χθεσινή παρέμβασή του στο ΑΘΗΝΑ 9.84 και τη Σοφία Μπερετάνου, ο Τάσος Μπαρτζώκας μίλησε για την ανάγκη να προκύψει μια ισχυρή, σταθερή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ώστε να προχωρήσουν οι μεγάλες αλλαγές για τη χώρα μας. Άλλωστε οι πολίτες με την ψήφο τους στις εκλογές της 21η Μαΐου απέδειξαν ότι αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, αναγνώρισαν την αξιοπιστία της Κυβέρνησης σε αυτά για τα οποία δεσμεύεται και ότι εμπιστεύονται τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διακυβέρνηση της χώρας και για τις αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος. Άλλωστε εάν δεν ίσχυε το σύστημα της απλής αναλογικής το οποίο εισήγαγε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είχε ήδη προκύψει μια ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και δεν θα μπαίναμε σε περιπέτειες.

 

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι πλήρως και αναλυτικά κοστολογημένο, τα προβλεπόμενα μέτρα έχουν ενταχθεί στο Μεσοπρόθεσμο και είναι ήδη κοστολογημένα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η αντιπολίτευση δυστυχώς προσπαθεί με fake news να αποπροσανατολίσει τους πολίτες.

 

Επιπλέον ο υποψήφιος Βουλευτής ανέφερε ότι μια από τις μείζονες προτεραιότητες της  Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά  για  την επόμενη τετραετία είναι  η ενίσχυση  του ΕΣΥ και η παροχή υψηλού επιπέδου παροχών υγείας. Παραλάβαμε μια πολύ άσχημη κατάσταση στο χώρο της υγείας το 2019. Σίγουρα υπάρχουν ακόμα προβλήματα και ελλείψεις, έχουν όμως ήδη γίνει πολλά  βήματα με την αύξηση του ιατρικού και νοσηλευτικού  προσωπικού.

Βασική προτεραιότητα στη νέα τετραετία είναι η πλήρης στήριξη του Ε.Σ.Υ. με την  περαιτέρω αύξηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, τον εκσυγχρονισμό των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας, όπως φυσικά και την αναμόρφωση του  ΕΚΑΒ. Ήδη έχουμε εξαγγείλει αύξηση του νοσηλευτικού προσωπικού κατά 10.000 θέσεις επιπλέον των όσων υπηρετούν και τη δημιουργία νέων νοσοκομειακών μονάδων. Στόχος είναι σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, ακόμα και το πιο απομακρυσμένο, όλοι οι πολίτες να έχουν αξιοπρεπείς και υψηλού επιπέδου παροχές υγείας.

 

Τέλος βασικοί στόχοι της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία είναι η αύξηση των μισθών, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, η μείωση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών και η σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.

Ο σύνδεσμος για την τοποθέτηση του υποψήφιου Βουλευτή:  https://


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής