breaking news Νέο

Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί Σταθμοί ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας : Ο απόηχος της γιορτής-αφιέρωμα στη μητέρα και τον πατέρα

  • Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί Σταθμοί ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας : Ο απόηχος της γιορτής-αφιέρωμα στη μητέρα και τον πατέρα
  • Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί Σταθμοί ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας : Ο απόηχος της γιορτής-αφιέρωμα στη μητέρα και τον πατέρα
  • Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί Σταθμοί ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας : Ο απόηχος της γιορτής-αφιέρωμα στη μητέρα και τον πατέρα
  • Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί Σταθμοί ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας : Ο απόηχος της γιορτής-αφιέρωμα στη μητέρα και τον πατέρα

    Ο απόηχος της γιορτής-αφιέρωμα στη μητέρα και τον πατέρα αποτελεί πλέον μέρος από τις αναμνήσεις μας. Όσα είδαμε, γευτήκαμε και ζήσαμε το Σάββατο στις 10 Ιουνίου θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη και στην καρδιά μας.

    Μέσα σε κλίμα πληθώρας συναισθημάτων, με χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων των συμμετεχόντων, εμπλουτισμένο με κέφι, γεύσεις, παιχνίδια, φαντασία, δημιουργία, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη, στοργή και φροντίδα προς τους λιλιπούτειους μαθητές μας, γέμισε η πλατεία Δημαρχείου Βέροιας με πλήθος κόσμου, σε μια ιδιαίτερη γιορτή των Βρεφονηπιακών & Παιδικών Σταθμών του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας , παρουσία του Δημάρχου Βέροιας, Αντιδημάρχων, Προέδρου, Αντιπροέδρου και μελών του Δ.Σ.

    Το ενδιαφέρον του κόσμου που εκφράστηκε μέσα από την προσέλευσή  και τα θερμά τους λόγια, τα χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών μας «μαθητών» και οι γλυκές τους αγκαλιές, ήταν για μας η μεγαλύτερη επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας που συνεχίστηκε για τρίτη χρονιά και στέφθηκε και πάλι με επιτυχία.

     ....όλοι μοναδικοί, ....όλοι ίσοι....

        Μια ξεχωριστή γιορτή αφιερωμένη  στους δύο σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής μας, με τρυφερά μηνύματα γι΄ αυτούς, με δρώμενα σε εξωτερικό και εσωτερικό, χώρο όπου γονείς και παιδιά βίωσαν συναισθήματα πρωτόγνωρα μέσω της δραματοποίησης θεατρικού δρώμενου, από τις παιδαγωγούς του ΚΑΠΑ και τους αθλητές, εμπνευσμένου από το παραμύθι της ψυχολόγου Ε. Αδαμίδου « Η Ποντικίνα η Πικασίνα», που γράφηκε  για τα παιδιά του « Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Ημαθίας «Αιγές - Βεργίνα», μια εκπαιδευτική πρακτική ένταξης και ενσωμάτωσης, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του συναισθήματος αποδοχής της διαφορετικότητας:

             Έλα στη θέση μου! 

                      Δες τη μοναδικότητα! 

                            Στήριξε τη διαφορετικότητα!

    Συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης διοργάνωσης η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων που συμμετείχαν, εργάστηκαν και συνεισφέρανε σε διάφορους τομείς, «αγκαλιάζοντας» το εγχείρημα και προσφέροντας από τον χρόνο, τη γνώση, την εμπειρία και … την ψυχή τους.

    Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και όλους όσους μας στηρίξατε με την άμεση ανταπόκριση και την ευγενική σας χορηγία στην εκδήλωση.

   Συγκεκριμένα ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές της εκδήλωσης:

-Το Δήμαρχο κ. Βοργιατζίδη Κων/νο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την παραχώρηση του χώρου.

-Το πρόεδρο κ. Δέλλα Αθανάσιο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τη Δ/νση του ΚΑΠΑ για την έγκριση της διοργάνωσης μας και τη στήριξή τους καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.

-Την εταιρία «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ SECURITY» του κ. Άρη Μπαλτατζίδη για την ευγενική προσφορά των στεγάστρων σκίασης.

-Το τμήμα Πρασίνου του Δήμου Βέροιας και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας - Ανακύκλωσης - Περιβάλλοντος - Πολιτικής Προστασίας κ. Παπαδόπουλο Βασίλειο για την ευγενική χορηγία των φυτών στο εργαστήριο κηπουρικής μας.

-Τον παιδίατρο του ΚΑΠΑ κ. Νίκα Νικόλαο και την ψυχολόγο κ. Έλσα Πασχαλίδου από το Βοήθεια στο Σπίτι για τις χρήσιμες συμβουλές τους.

-Τα παιδιά- μέλη του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία «Αιγές-Βεργίνα» και την πρόεδρό τους κ. Έφη Καραγιάννη για τη συμμετοχή τους στη θεατρική μας παράσταση.

-Την κ. Γεωργοπούλου Σίσσυ για τη μουσική πλαισίωση της παράστασης με φλάουτο.

-Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας για την ευγενική χορηγία των σκηνικών που πλαισίωσαν την παράσταση.

-Την κ. Αναστασίου Αικατερίνη για τη συμβολή της στο στήσιμο των σκηνικών.

-Τους κ. Δελαντώνη Γεώργιο και Σεβαστίδη Ιωάννη για τη βοήθειά τους στη μεταφορά όλου του εξοπλισμού στον χώρο του Δημαρχείου.

-Την κ. Παπαγεωργίου Θεοδώρα για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

 

… γιατί «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ … ΚΑΛΥΤΕΡΑ»

 

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

 

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ -ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής