breaking news Νέο

Σημαντικές και καίριες παρουσίες του Άγγελου Τόλκα σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλαδικής και τοπικής εμβέλειας

Σημαντικές και καίριες παρουσίες του Άγγελου Τόλκα σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλαδικής και τοπικής εμβέλειας

Ο Άγγελος Τόλκας, υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συνεχίζει τις σημαντικές και καίριες παρουσίες του σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλαδικής και τοπικής εμβέλειας (ΑΝΤ1, OPEN, TV100, ERTNEWS, ATLAS TV Παραπολιτικά, Ράδιο ΑΙΧΜΗ).

Αυτό που τονίζει σε κάθε περίπτωση είναι πως ο ελληνικός λαός πλέον επιζητά καλύτερη ζωή και ευημερία και πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εγγυάται να τα προσφέρει, με παρακαταθήκη την υλοποίηση των δεσμεύσεών του κατά την τετραετή διακυβέρνησή του (ρύθμιση χρέους, πλεόνασμα 37 δις). Στάθηκε στη δυσκολία του εγχειρήματος, αλλά και στο ιστορικό προηγούμενο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά το παρελθόν, που άλλαξε την πολιτική κατάσταση σε περιόδους εκλογών.

Παράλληλα, τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει σχέδιο προστασίας της πρώτης κατοικίας, όπως απέδειξε και στο παρελθόν, με τη ΝΔ να τη θεωρεί δια στόματος του αντιπροέδρου της, Άδωνι Γεωργιάδη, ως “ντεμοντέ”.

Επιπλέον, ο Ημαθιώτης Βουλευτής υπογράμμισε εμφατικά ότι η στήριξη της δημόσιας υγείας που διατείνεται ότι έπραξε η ΝΔ είναι μεγάλος μύθος και πως θα έπρεπε να απολογείται για την κατάσταση που δημιούργησε, μην έχοντας προβεί σε καμία επένδυση. “Επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπήρξε ενίσχυση του ΕΚΑΒ και των νοσοκομείων, και δη σε σκληρά δημοσιονομικά πλαίσια”, όπως τόνισε.

Κατέδειξε δε μέσω του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι δε θα αυξηθούν φόροι, αλλά θα μειωθούν, όπως ο ΦΠΑ στα τρόφιμα και ο ΕΦΚ. Ακόμη, θα δοθεί έμφαση στην μείωση της ακρίβειας με βασικά πολιτικά μέτρα με τη ΝΔ να αποτελεί, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, “την παράταξη των φόρων”. Τέλος, ο Άγγελος Τόλκας συμπλήρωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έδειξε υπευθυνότητα με τα πλεονάσματα που κατά τη διακυβέρνησή του εξασφάλισε. Άρα μπορεί να ελαφρύνει τη ζωή της κοινωνίας και να μεγεθύνει την οικονομία.

Σχολιάζοντας τα περί δήθεν σταθερότητας που επιζητά μέσω της ισχυρής αυτοδυναμίας η ΝΔ, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δήλωσε ότι αυτά δεν ευσταθούν, μιας και «η χώρα μας είναι σε δύσκολη περίοδο, με τους Έλληνες πολίτες να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στα βασικά τρόφιμα, να μην έχουν δυνατότητα διακοπών, ενώ οι έμμεσοι φόροι παραμένουν».

Αντίθετα, όπως επεσήμανε, παρά τα πολλά χρήματα που εισέρευσαν στο Ταμείο Ανάκαμψης κατά την περίοδο διακυβέρνησης ΝΔ, μια χαλαρή δημοσιονομική περίοδο, δεν δαπανήθηκαν για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας, γιατί η συντηρητική παράταξη δεν πιστεύει στο δημόσιο χαρακτήρα της.

Δήλωσε δε εμφατικά ότι “προσωπικά ο κος Μητσοτάκης επιθυμεί να κάνει την Ελλάδα μπλε και καθόλου τυχαίες δεν είναι οι απειλές κας Μπακογιάννη και κ. Σκέρτσου στην μουσουλμανική μειονότητα της Ροδόπης, τη μόνη περιφέρεια που δεν κέρδισε η ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελεί την εγγύηση για ένα κράτος δικαίου, ισονομίας, με ευκαιρίες χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις και την πραγματική πολιτική δύναμη αντίστασης στην παντοκρατορία που επιζητά η ΝΔ”.

Τέλος, υπογράμμισε πως τόσο πανελλαδικά όσο και τοπικά, στον νομό Ημαθίας, η μιζέρια, η φτώχεια και η παρακμή που κυριαρχεί είναι λόγω δεξιών πολιτικών και δη της ΝΔ, η οποία θέλει να επιβάλλει μονοφωνία, φιμώνοντας κάθε δημοκρατική και προοδευτική δύναμη ειδικά τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επιζητώντας ιδίως σε τετραεδρικές περιφέρειες αποκλειστικά εκλεγμένους βουλευτές της ΝΔ. Για το λόγο αυτό, χαρακτήρισε ως επικίνδυνο πολιτικό “άνοιγμα” αυτό που επιχειρεί η συντηρητική παράταξη στην βόρεια Ελλάδα εξ ακροδεξιών για να ενισχύσει τα ποσοστά της.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής