breaking news Νέο

Στενεύουν τα περιθώρια των Τρικάλων, βαρειά ήττα της Νάουσας στο Παλαιοχώρι

Στενεύουν τα περιθώρια των Τρικάλων, βαρειά ήττα της Νάουσας στο Παλαιοχώρι

Σε ένα καθοριστικής σημασίας, για την προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία, ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, ήρθε ισόπαλος (2-2) στο γήπεδό του με τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου, με αποτέλεσμα να χάσει άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς και να παραμείνει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα της Ημαθίας προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό της και τα κατάφερε, καθώς άνοιξε το σκορ στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψή της στα καρέ της αντίπαλης εστίας.

Συγκεκριμένα μόλις στο 2ο λεπτό του παιχνιδιού ο Γιώργος Κίτσας με ωραίο γκολ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, με τον Αγρ. Αστέρα να προσπαθεί να αντιδράσει στη συνέχεια δίχως όμως να καταφέρει κάτι ουσιαστικό στα πρώτα 45λεπτα του αγώνα. Έτσι το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ομάδα των Τρικάλων προηγούμενη με 1-0.

Στην επανάληψη η σειρά των φιλοξενουμένων να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλό τους και δύο λεπτά μετά την σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Καπρέτσο.

Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 70' πέτυχαν και ένα δεύτερο τέρμα και πήραν προβάδισμα με τη σειρά τους στο σκορ.

Τα Τρίκαλα αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 84' με τον Καπετάνο, δίχως όμως να καταφέρουν κάτι περισσότερο παρότι η ομάδα του Ευόσμου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μερτζάκη με δεύτερη κίτρινη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Κίτσας Κ., Κουκουράκης (65' Καφές), Τσουλχάι, Πετκάκης, Τσότρας, Ζαχαριουδάκης (76' Πατσιαβούρας), Κιρκιλιανίδης, Ποτουρίδης (83' Τερζής), Κίτσας Γ., Παρσόπουλος (55' Καπετάνος).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Κάμπας, Ζώτος, Χατζηαθανασίου (46' Ζουλούμης), Χατζόγλου, Κεχαγιάς, Ντουνιάς, Μερτζάνης (85' Γεωργιάδης), Χρήστου, Μαντζίρης, Αθανασιάδης (78' Λάμπρου), Καπρέτσος (70' Ατζαμιδάκης).

 

Επεισόδια

Κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκαν επεισόδια στις κερκίδες του γηπέδου των Τρικάλων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί για 15 περίπου λεπτά και τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι να απειλούνται πλέον με βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Με δηλώσεις οι διοικούντες των δύο αντιπάλων ρίχνουν τις ευθύνες στους οπαδούς της αντίπαλης και φυσικά περιμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η έκθεση του παρατηρητή του αγώνα προς την διοργανώτρια αρχή που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε τέτοιες περιπτώσεις.

 

Παλαιοχώρι – Νάουσα 4-0

Το παιχνίδι μεταξύ του Αρη Παλαιοχωρίου και του ΦΑΣ Νάουσας που δεν διεξήχθη την Κυριακή λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου πραγματοποιήθηκε χθες όπως προβλέπει ο ΚΑΠ με την ομάδα της Ημαθίας να γνωρίζει βαρειά ήττα με 4-0

Στον άλλο αναβληθέντα αγώνα στο γήπεδο του Λαγκαδά ο Κιλκισιακός νίκησε 1-2 την γηπεδούχο ΑΠΕΛ και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής