breaking news Νέο

Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Πρωταγωνιστές τα νερά και οι... λάσπες

Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Πρωταγωνιστές τα νερά και οι... λάσπες

Οι δυο βασικοί διεκδικητές του τίτλου, η Νίκη Αγκαθιάς και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας όπως αναμένονταν προχώρησαν με νίκη επι του Μ. Αλεξάνδρου η πρώτη στην έδρα της με 2-0 και επι του ΓΑΣ Κοπανού επίσης στην έδρα του ο δεύτερος με 4-2 και διατήρησαν την μεταξύ τους διαφορά των τριών βαθμων.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τις δυο ομαδες που τις ακολουθούν τον τρίτο του βαθμολογικού πίνακα ΓΑΣ Ροδοχωρίου που έκανε το ρεπό του και με τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας που έχασε στην Αγκαθιά.

Ετσι ο Αρης Παλαιοχωρίου που νίκησε 2-0 εκτός έδρας στο γειτονικό ντέρμπι την Ποντιακή Νεολαία Αράχου πλησίασε σε θέση βολής στις προνομιούχες τέσσερις θεσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Από κει και κάτω υπήρξαν ορισμένες μικροεκπλήξεις. Ο Αχιλλέας Νάουσας επικράτησε εκτός έδρας στο γειτονικό ντέρμπι της ΑΕ Χαρίεσσας και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα ενω με το ίδιο σκορ (0-1) νικησε εκτός έδρας και η Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Τέλος η αναμέτρηση του Μακροχωρίου με τον Κεραυνό Επισκοπής έληξε ισόπαλη δίχως σκορ.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα έξι παιχνίδια της Α1 κατηγορίας που διεξήχθηκαν το περασμένο Σάββατο.

 

ΑΓΚΑΘΙΑ - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 2-0

Με δυο γκολ που πέτυχε στο πρώτο 20λεπτο η Νίκη Αγκαθιάς νίκησε στο γήπεδό της τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και διατήρησε τους τρεις βαθμούς διαφορά που την χωρίζουν από τον δεύτερο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Το παιχνίδι έγινε μέσα σε έναν πολυ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της δυνατής βροχής που είχε προηγηθεί κάτι που δυσκόλευε τις προσπαθειες των παικτών με αποτέλεσμα να μην παρουσιάσουν θέαμα ανάλογο των δυνατοτήτων τους.

Βέβαια η ομάδα της Αγκαθιάς ηταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και η νίκη της θεωρείται δίκαια.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5’ με απευθείας εκτέλεση φαουλ ο Ξαγοράρης και το 2-0 διαμόρφωσε στο 20’ με ατομική ενέργεια και ψύχραιμο πλασέ ο Ευγένης Κίτσας ενω στο 43’ η γηπεδούχος άγγιξε και ένα τρίτοτέρμα ομως το σουτ του σκορερ του δευτέρου της τέρματος σταμάτησε στα δοκάρια της εστίας των φιλοξενουμένων.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Αργυρίου - Νησελίτης).

 

ΠΑΟΚ ΑΛ. - ΚΟΠΑΝΟΣ 4-2

Παρότι βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας τελικά βρηκε την δύναμη να γυρίσει το αποτέλεσμα και να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο τον ΓΑΣ Κοπανού που τον κράτησαν σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Νίκη Αγκαθιάς.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 9’ με τον Ιτσκάρα με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 44’ με αυτογκολ του Ντέλλα ύστερα από εκτέλεση φαουλ του Αργυρόπουλου.

Στο 58’ ο ΓΑΣ Κοπανού ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φαουλ του Ντέλλα που αυτή τη φορά σκόραρε σε βάρος της αντίπαλης εστίας.

Στο 65’ ο ΠΑΟΚ με προβολη του Πατατούκα ξαναέφερε το παιχνίδι στα ίσα και πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με σέντρα - σουτ κρέμασε τον Κασαπίδη και έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στην ομάδα του, ενω το τελικό 4-2 έγραψε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Καραντουλαμάς και λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Φωτιάδης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Παζαρτζικλής - Χαλατζιούκας).

 

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ 0-1

Βαθειά βαθμολογική ανάσα για την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας που νίκησε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Αγ. Γεωργίου με 1-0.

Η γηπεδούχος ομάδας είχε την υπεροχή και περισσότερες χαμένες ευκαιρίες ενω στο 80’ ο Τουλουμτζής σημάδεψε τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας ομως αυτή που πέτυχε το γκολ και πήρε την νίκη ηταν η Νέα Γενεά.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα πέτυχε με κεφαλια στο 60’ ο Τ. Τσάμπας ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας (Τράντας - Σωτηριάδης).

 

ΑΡΑΧΟΣ - ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 0-2

Πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Αρης Παλαιοχωρίου νίκησε στο γειτονικό ντέρμπι 2-0 εκτός έδρας την Ποντιακή Νεολαία Αράχου και πλησίασε σε απόσταση βολής στις προνομιούχες θεσεις που οδηγούν στα πλεϊ οφ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα και εκτός από τα δυο τέρματα που πέτυχαν είχαν κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ.

Το σκορ άνοιξε στο 43’ με πέναλτι που αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι ο Κουκλάς και το 0-2 διαμορφώθηκε στο 78’ ο Χατζόπουλος. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης (Πίτος - Γιαγκιτζόγλου).

 

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 0-0

Ισόπαλος δίχως σκορ έληξε ο αγώνας μεταξύ της ομάδας του Μακροχωρίου και του Κεραυνού Επισκοπής.

Το παιχνίδι έγινε μέσα σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο που αποτέλεσε τροχοπέδη στην καλή ανάπτυξη των δυο ομάδων και κυρίως στην νεανική γηπεδούχο ομάδα καθώς το παιχνιδι πήγε περισσότερο στη δύναμη.

Παρόλα αυτά η γηπεδούχος ήταν σαφώς καλυτερη και δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει δίχως να κινδυνέψει σε καμία περίπτωση η εστία της. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Δεβετζίδης - Μουσενίκας).

 

ΧΑΡΙΕΣΣΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. 0-1

Επιστροφή του Αχιλλέα Νάουσας στις νίκες ύστερα από αρκετό καιρό καθώς επιβλήθηκε στο γήπεδο της Χαρίεσσας της τοπικής ομάδας με 1-0.

Το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διαρκεια του ήταν αμφίρροπο με λίγες σχετικά καλές φάσεις στα καρέ των δυο ομάδων.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Κακούδης στο 25ο λεπτό ενω από το 73’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παικτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Καραμεταξάς.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραγκιζόπουλος (Νατσούρας - Μοσχόπουλος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής