breaking news Νέο

Ο φύλακας του υπουργείου του δεν τον γνώριζε!

Ο φύλακας του υπουργείου του δεν τον γνώριζε!

Ένα ευτράπελο σημειώθηκε μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, όταν ο νέος υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, κατευθύνθηκε μόνος στο υπουργείο.

Συγκεκριμένα, ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων έφτασε στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προκειμένου να λάβει μια πρώτη ενημέρωση για το χαρτοφυλάκιο που ανέλαβε. Ωστόσο, κατά την είσοδό του, διαπίστωσε πως ο φύλακας του υπουργείου δεν τον γνώριζε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Παπαστεργίου πήγε με το ιδιωτικό αυτοκίνητό του στο υπουργείο, χωρίς συνοδεία. Μόλις πέρασε την πύλη εισόδου, τον πλησίασε ο φύλακας και τον ρώτησε ποιος είναι, με τον κ. Παπαστεργίου να του εξηγεί με χιούμορ πως είναι ο νέος υπουργός.

Η αλήθεια είναι ότι μία από τις «εκπλήξεις» της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν o Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος από δήμαρχος προσχώρησε στην κεντρική πολιτική, που σύμφωνα με πληροφορίες τον υπέδειξε ο προκάτοχός του, Κυριάκος Πιερρακάκης, καθώς «μετρά» πολλές καινοτομίες, οι οποίες ακουγόταν σαν ανέκδοτο.

Να ευχηθούμε να συνεχίσει να εκπλήσσει ευχάριστα τους πολίτες και από τη θέση του υπουργού!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής