breaking news Νέο

Στην εκδήλωση «ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ» της Ι Μεραρχίας Πεζικού συμμετείχε η Θρακική Εστία Βεροίας

  • Στην εκδήλωση «ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ» της Ι Μεραρχίας Πεζικού συμμετείχε η Θρακική Εστία Βεροίας
  • Στην εκδήλωση «ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ» της Ι Μεραρχίας Πεζικού συμμετείχε η Θρακική Εστία Βεροίας

Η Θρακική Εστία Βεροίας, για μία ακόμη φορά, ήταν καλεσμένη από την Ι Μεραρχία Πεζικού, στο φιλόξενο χώρο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Βεροίας, με σκοπό να παρουσιάσει χορούς της Θράκης μας,

Με προϊόντα από πολλά γεωγραφικά διαμερίσματα της Πατρίδας μας, που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς από παραγωγούς και εμποροεπαγγελματίες των περιοχών Ημαθίας, Ηπείρου, Θράκης, Θεσσαλίας, Κρήτης, Πιερίας, Σερρών, Καβάλας, Πελοποννήσου,  Σαλαμίνας κτλ, παρουσιάσθηκαν από το Διοικητή της Ι Μ.Π. υποστράτηγο Γεώργιο  Βύνιο.

Η όλη εκδήλωση έκλεισε με χορούς του Πόντου από την Εύξεινο Λέσχη Βεροίας, το τμήμα Λαογραφίας της ΚΕΠΑ, το Σύλλογο Βλάχων Βεροίας και τη Θρακική Εστία Βεροίας.

Η παρουσίαση των χορών της Θράκης από τους χορευτές μας, που με την εύθυμη διάθεσή τους, την αδιάλειπτη κινητικότητά τους στους χορούς της Θράκης, δικαίως απέσπασαν τα εύσημα και τα παρατεταμένα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων.

Μία βραδιά (των Ενόπλων Δυνάμεών μας), που δεν συνέδεσε μόνο τα τοπικά προϊόντα, τη μουσική και το χορό, αλλά την αρμονία και την αλληλεγγύη του Στρατού με τους πολίτες.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΚΑΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής