breaking news Νέο

Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Έχασε βαθμούς ο Φίλιππος Μελίκης

Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Έχασε βαθμούς ο Φίλιππος Μελίκης

Πρώτη απώλεια βαθμών για τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πινακα Φίλιππο Μελίκης καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) στο Σχοινά με την τοπικη ομάδα. Μια ισοπαλία όμως που δεν στοίχησε βαθμολογικά αφού και ο δεύτερος Αγρ. Αστέρας δεν κατάφερε να κερδίσει στο γειτονικό ντέρμπι τον Εθνικό Κλειδίου με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος δίχως γκολ. Ετσι η διαφορά μεταξύ των τριών που ουσιαστικά διεκδικούν τα δυο εισιτήρια της ανόδου στο Α’ όμιλο τον Φίλιππο Μελίκης τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος και τον Εθνικό Κλειδίου παρέμεινε αμετάβλητη.

Στο παιχνίδι Σχοινά - Μελίη προηγήθηκε η φιλοξενούμενη ομάδα στο 18’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρίτσου και ισοφαρισε ο Σχοινας με τον Κίτσα στις καθυστερήσεις.

Στην τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό παρέμεινε ο Αχιλλέας Νεοκάστρου καθώς έχασε στο Σταυρό από την Θύελλα με 2-0 ενω ο προτελευταίος Ολυμπιακος Λουτρού νίκησε στο γήπεδό του τον Αλιάκμονα Νησελίου με 2-1 παίρνοντας έτσι βαθειά βαθμολογική ανάσα.

Στον Β’ όμιλο ο ΑΟ Μαρίνας νίκησε εκτός έδρας τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με 0-1 (το γκολ με πέναλτι στο 75’ ο Γκότσης) και σε συνδυασμό με την απρόβλεπτη ισοπαλία (0-0) της Ελπίδας Μονοσπίτων στην έδρα της εμεινε μόνος δίχως συγκάτοικο στην κορυφη του βαθμολογικού πινακα έχοντας 22 βαθμούς. Στην 2η θέση βρίσκεται η Ελπίδα Μονοσπίτων με 20, στην 3η ο Αριστοτέλης Νάουσας που είχε το ρεπο του με 19 και ακολουθούν η Αγ. Βαρβάρα με 18, ο Ολυμπιακός Νάουσας το παιχνίδι του οποίου με αντίπαλο την ΑΕ Ποντίων στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου δεν πραγματοποιήθηκε έχει έναν λιγότερο ενω στην τελευταία θέση παραμένει η Δόξα Νάουσας με 6 και στην προτελευταία η ΑΕ Ποντίων, το παιχνίδι της οποίας όπως ήδη αναφέραμε με τον Ολυμπιακό Νάουσας αναβλήθηκε με 9, ενω 11 έχει ο Εθνικός Ραχιάς που νίκησε στην έδρα του την Πατρίδα με 1-0.

Την προσεχή Κυριακή λόγω της εορτής των αποκρεων δεν θα διεξαχθούν αγώνες για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής