breaking news Νέο

Στο χείλος του γκρεμού η ΒΕΡΟΙΑ

Στο χείλος του γκρεμού η ΒΕΡΟΙΑ

Στη Βέροια η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο κι αν τις επόμενες ημέρες δεν αλλάζει κάτι θεαματικά στην λειτουργία (;) της ομαδας θεωρείται απίθανο να ολοκληρώσει τη χρονιά.

Η μια δικαστική απόφαση σε βάρος της, από προσφυγές που έχουν καταθέσει πρώην ποδοσφαιριστές της διαδέχεται την άλλη, δίχως να μπορουν να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις που δημιουργούνται οι λίγοι που απόμειναν να την στηρίζουν έστω και μόνο με την παρουσία τους στα γραφεία της και σύντομα η υπο προθεσμία αφαίρεση βαθμών θα μετατραπεί σε οριστική!!

Μετά τον Τόμας ήρθε και η σειρά του Μπατιόν να δικαιωθεί σε δεύτερο και τρίτο βαθμό κι αν η Βέροια δεν πληρώσει ένα σημαντικό ποσό που του οφείλει μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου η ποινή των τριών “υπο προθεσμία” βαθμών που της αφαιρέθηκαν θα οριστικοποιηθεί. Και βέβαια δεν σταματά το “γαϊτανάκι” των προσφυγών που έχει ξεκινήσει εδώ και 8-10 μήνες. Ακολουθούν και άλλες υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα!!

Ποιός θα πληρώσει;

Μήπως ο φιλόδοξος νεαρός - το μόνο θετικό που είχαν βρει να του προσάψουν - όπως χαρακτήριζαν τον μεγαλομέτοχο της κάποιοι στενοί συνεργάτες του με παρεμβάσεις στα Ραδιόφωνα την περίοδο που είχε προκύψει θέμα με το αν έχει τις δυνατότητες “να κρατήσει δύο καρπούζια σε μια μασχάλη;”

Αυτός έκανε την εμφάνισή του μόνο όταν επρόκειτο η ομάδα να αντιμετωπίσει τον Αρη Θεσσαλονίκης!!

Και δεν είναι μόνο οι προσφυγές που εκκρεμούν σε δεύτερο και τρίτο βαθμό. Είναι και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της που φαίνεται να έχουν φθάσει στα όρια τους με αποτέλεσμα το τηλεσίγραφο που έστειλαν την προηγούμενη εβδομάδα: Ή μπαίνει μια τάξη στις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ, ή ξεκινάμε αποχή από τις προπονήσεις!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής