breaking news Νέο

Ανακοίνωση για την ανανέωση επαγγελματικών αδειών από το Δήμο Νάουσας

Ανακοίνωση για την ανανέωση επαγγελματικών αδειών από το Δήμο Νάουσας

Από το  Γραφείο Αδειών και Εμπορίου του Δ. Νάουσας ανακοινώνεται ότι : 

Α. Στο γραφείο Αδειών και Εμπορίου του Δήμου Νάουσας, στο Αγγελοχώρι  τηλ (2332350631), θα πρέπει να προσέλθουν  όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στις λαϊκές του Δήμου και κατέχουν επαγγελματική άδεια. Προκειμένου να  καταθέσουν  υπεύθυνη δήλωση σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 3 του ν.4497/2017.

Β. Επίσης όσοι είναι δημότες επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών, πλανόδιοι και στάσιμου εμπορίου,  θα πρέπει να καταθέσουν στο γραφείο λαϊκών αγορών του Δήμου τα κάτωθι δικαιολογητικά για την ανανέωση της υφιστάμενης άδειας :

Αίτηση –υπεύθυνη δήλωση, στην οποία  ο αδειούχος δηλώνει ότι:

α) δεν ασκεί άλλη  επαγγελματική δραστηριότητα ή ότι σε περίπτωση που ασκεί το εισόδημα που αποκτά δεν υπερβαίνει το προβλεπόμενο όριο του άρθρου 21.

β) ότι ο/η σύζυγος ή τα προστατευόμενα τέκνα δεν κατέχουν άλλη επαγγελματική άδεια υπαίθριου εμπορίου οποιασδήποτε κατηγορίας

γ) ότι δεν συνταξιοδοτείται λόγω σύνταξης ή αναπηρίας από οποιοδήποτε φορέα.

2.Εκκαθαρισικά σημειώματα των τελευταίων τριών ετών , βεβαίωση άσκησης δραστηριοτήτων με τις μεταβολές και έντυπα Ε1 και Ε3, από τα οποία προκύπτει ότι ο αιτών δεν έχει εισοδήματα από άλλη εμπορική  δραστηριότητα ή ότι τυχόν άλλα εισοδήματά του είναι σύμφωνα με το άρθρο  21.

3. φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα

4. υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες με την καταβολή των προβλεπόμενων τελών. Οι αρμόδιες αρχές ανανέωσης οφείλουν να εξετάζουν το αληθές της δήλωσης αυτής.

5. βεβαίωση  δημοτικής ενημερότητας

6. για κάθε τριετή ανανέωση της άδειας  παράβολο  15€, σύμφωνα με το άρθρο 18 της ισχύουσας νομοθεσίας(ΦΕΚ 353/7-2-2018)

7. την επαγγελματική άδεια

8. φωτοτυπία ταυτότητας.

Η προθεσμία υποβολής των παραπάνω δικαιολογητικών  θα ισχύσει μέχρι την 28-2-2018.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής