breaking news Νέο

Τζιτζικώστας από Κατερίνη: Το έργο που υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια για την Κοινωνική Συνοχή και Αλληλεγγύη

Τζιτζικώστας από Κατερίνη: Το έργο που υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια για την Κοινωνική Συνοχή και Αλληλεγγύη

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα “Κοινωνική Συνοχή – Βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των ευπαθών ομάδων”, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Επιμελητήριο Πιερίας, στην Κατερίνη, ήταν ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ενημέρωση για τα έως σήμερα επιτεύγματα του της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μέσω ΕΣΠΑ στον τομέα της κοινωνικής συνοχής, καθώς και για τα αποτελέσματα και τα οφέλη από τις δράσεις και τα έργα που ολοκληρώθηκαν.

Παράλληλα, έγινε ενημέρωση για τον σχεδιασμό του νέου ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με επίκεντρο τις δράσεις και τα έργα κοινωνικής πολιτικής.

“Ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την πρώτη στιγμή έχουμε θέσει ως κορυφαία και σταθερή προτεραιότητά μας, την οποία υπηρετούμε στην πράξη, με συνέπεια, με έργα, με δράσεις, με φροντίδα για τους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας, στην Κατερίνη, την Πιερία και σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία, την κοινωνική αλληλεγγύη. Σε αυτά, τα πολύ δύσκολα χρόνια, απέναντι σε πολλά προβλήματα και διαδοχικές κρίσεις, βάλαμε όλες μας τις δυνάμεις, αξιοποιήσαμε κάθε διαθέσιμο πόρο, για να ενισχύσουμε την κοινωνική συνοχή και να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια. Για να είμαστε δίπλα σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια, σε κάθε συμπολίτη μας ώστε να μην αφήσουμε κανέναν μόνο του, κανέναν πίσω, και στα δύσκολα, αλλά και στην περίοδο προόδου και ανάπτυξης, που έχουμε βάλει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας”, τόνισε στην ομιλία του ο κ. Τζιτζικώστας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής