breaking news Νέο

Ο προπονητής του Φιλίππου για τον τρόπο που κατακτήθηκε η νίκη απέναντι στον ΑΟΚ

Ο προπονητής του Φιλίππου για τον τρόπο που κατακτήθηκε η νίκη απέναντι στον ΑΟΚ

Η αλήθεια είναι πως η νίκη επί του συμπολίτη ΑΟΚ την περασμένη Κυριακή έφερε πολλά χαμόγελα στον Φίλιππο. Χαμόγελα που έχουν να κάνουν με το ότι οι “ερυθρόλευκοι” αποκομίζοντας το δίποντο αυτό εδραιώθηκαν για τα καλά στην πρώτη θέση της βαθμολογικής ιεραρχίας στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Συνάμα αύξησαν την διαφορά στους δύο βαθμούς από τον Φαίακα Κέρκυρας μετά την ήττα του από τον Ζέφυρο στην Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, με την επικράτηση τους σε βάρος του ΑΟΚ με το εμφατικό σκορ 83-58, οι παίκτες του Δημήτρη Γκίμα πηραν “γλυκειά εκδίκηση” για την ήττα του πρώτου γύρου (67-73).

Παρά την άνετη νίκη του Φιλίππου, ο Δημήτρης Γκίμας στις δηλώσεις του μετά το ματς επεσήμανε πως... «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Να μην μας ξεγελάει η τελική διαφορά και είχε ιδιαιτερότητα, όπως άλλωστε έχουν όλα τα τοπικά ντέρμπι. Θέλαμε σήμερα (σ.σ. την περασμένη Κυριακή) γιατί είχαμε ηττηθεί στον πρώτο γύρο και γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος». Οσο για το τι βοήθησε στο να κατακτηθεί η νίκη με μια τέτοια διαφορά, ο τεχνικός καθοδηγητής του πρωτοπόρου του 3ου ομίλου της κατηγορίας, σημείωσε: «Μας βοήθησε το παιχνίδι του πρώτου γύρου,  ώστε να αποφύγουμε κάποια λάθη. Κάποια λάθη τα διορθώσαμε κάποια όχι.  Είχαμε ένα αδικαιολόγητο εκνευρισμό στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά είχαμε ήδη αποκτήσει μια σημαντική διαφορά την οποία καταφέραμε και διατηρήσαμε και έτσι δίκαια ήρθε η νίκη».

 

«Αν συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό και τρόπο δουλειάς, θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο ίδιος, ακόμα, αφου φρόντισε να... συγκρατήσει τον ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας του, λέγοντας ότι «δεν χρειάζεται ιδιαίτερος ενθουσιασμός για εμάς», ένιωσε την ανάγκη (για μια ακόμα φορά) να κάνει λόγο για το ποσο τυχερός είναι που φέτος έχει μια ομάδα σαν και αυτήν στα χέρια του. «Πολλές φορές είχα καλές ομάδες στα χέρια μου. Ομάδα, όμως, με τέτοιους παίκτες, όπως η φετινή πρώτη φορά. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την συνεργασία και την πολύ καλή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Είμαι πάρα πολύ τυχερός και είχα χρόνια να δουλέψω με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό και τον τρόπο δουλειάς, θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής