breaking news Νέο

Φιλικές κόντρες του Φιλίππου Βέροιας

Φιλικές κόντρες του Φιλίππου Βέροιας

Μετά από το σημαντικό δίποντο που πήρε ο Φίλιππος με αντίπαλο τον συμπολίτη ΑΟΚ, - τύποις αγωνιζόμενος - εκτός έδρας, οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν να σκεφθούν αγωνιστική υποχρέωση την Κυριακή, αφου υπάρχει διακοπη στο πρωτάθλημα, λόγω αποκριάς.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Γκίμας σε μια προσπάθεια να κρατήσει “ζεστούς” τους παίκτες του, υποβάλλει αυτούς στην δοκιμασία φιλικών αγώνων. Αρχης γενομένης από χθες απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο του πρωταθλήματος της Α’ Ανδρών ΕΚΑΣΚΕΜ ΓΑΣ “Μελίκη” εκτός έδρας και σήμερα κοντρα στον Ιωνικό Ιωνίας στην έδρα του τελευταίου. Κάτι που θα δώσει την ευκαιρία στον - επι 19 συναπτά έτη - τεχνικό του Φιλίππου να έχει μια εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΑΠΣ Πτολεμαϊδα την μεταπροσεχή Κυριακή.

 

Συνεργείο της ΕΤ3 στην προπόνηση της Τετάρτης

• Τέλος την Τρίτη το απόγευμα στην προπόνηση του Φιλίππου βρέθηκε συνεργείο της ΕΤ3, το οποίο και πήρε πλάνα, οπως και δηλώσεις από τον προπονητή Δημήτρη Γκίμα και τους παίκτες Ευθύμη Κοθρά, Φώτη Καβαργύρη και Ρίζο Καντάρκο (διακρίνεται στο κέντρο της φωτο πάνω). Ολα αυτά θα προβληθούν στην εκπομπή “κόσμος των Σπορ”, που παρουσιάζει ο Δημήτρης Δραγώγας και θα βγει την Παρασκευή 16 του μηνός από εδώ, στη Βέροια.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής