breaking news Νέο

Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας : Όχι στη μεταφορά του δημοτικού σχολείου της Άμμου στα Ασώματα

  • Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας : Όχι στη μεταφορά του δημοτικού σχολείου της Άμμου στα Ασώματα
  • Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας : Όχι στη μεταφορά του δημοτικού σχολείου της Άμμου στα Ασώματα
  • Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας : Όχι στη μεταφορά του δημοτικού σχολείου της Άμμου στα Ασώματα

Την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας ενάντια στη μεταφορά του δημοτικού σχολείου της Άμμου στα Ασώματα, μετέφερε ο δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, στη συνεδρίαση του σώματος, το απόγευμα της Δευτέρας 21ης Αυγούστου. «Στηρίζουμε την αντίθετη άποψη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων. Θα επιδιώξουμε  συνάντηση με το υπουργείο για το θέμα. Το σχολείο δεν έχει κανέναν λόγο να κλείσει, ιδιαίτερα  να μεταφερθεί σε ένα χώρο που δεν είναι κατάλληλος», είπε ο δήμαρχος.

Ο κ.Βοργιαζίδης τόνισε ότι επιπλέον ότι η κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τις δημοτικές εκλογές θα γίνει ηλεκτρονικά.

 

  • Γ. Μπατσαρά : «Κρείττον το σιγάν του λαλείν»

Την απόφασή της να...«σιωπήσει» σε αυτή την προεκλογική περίοδο τόνισε η αντιδήμαρχος, Γεωργία Μπατσαρά, επισημαίνοντας πως «κρείττον το σιγάν του λαλείν».

 

  • Π. Παυλίδης : «Δεν προχώρησαν πολλά μεγάλα θέματα»

Στις τοποθετήσεις του την τετραετία που πέρασε η αναφορά του Παύλου Παυλίδη. «Κάναμε την προσπάθειά μας,γιατί  τιμούμε όσους μας ψήφισαν. Θα ήμαστε στην αίθουσα μέχρι την τελευταία μέρα, για να λέμε την άποψή μας.

Είχαμε δηλώσει ότι θα παραθέτουμε τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα. Μετά από 4 χρόνια, δεν προχώρησαν πολλά από τα θέματα που είχαμε βάλει», είπε ο κ.Παυλίδης, που νόμισε ότι οι συνεδριάσεις τελειώνουν το Σεπτέμβριο και όχι το Δεκέμβριο. «Αφού είναι μέχρι τότε, θα είμαστε εδώ, μιας και δουλεύουμε καλύτερα το χειμώνα» είπε αστειευόμενος στο τέλος ο επικεφαλής των ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ.

 

  • Σ. Ασλάνογλου : «Κοντός ψαλμός αλληλούια»

Στην κρίση του κόσμου, που με την ψήφο του εκλέγει δημάρχους και συνδυασμούς, η αναφορά του Στέλιου Ασλάνογλου. «Κουρασμένοι δεν είμαστε καθόλου. Σε 40 μέρες θα μας κρίνουν οι πολίτες, οπότε «κοντός ψαλμός αλληλούια», είπε ο αντιδήμαρχος.

 

  • 50.000 ηλεκτρονικές συναλλαγές στο δήμο Βέροιας

Στις ηλεκτρονικές συναλλαγές του δήμου Βέροιας με τους πολίτες, που ξεπέρασαν τα δύο χρόνια της λειτουργίας του συστήματος στις 50.000. η αναφορά του αντιδήμαρχου Λάζαρου Ασλανίδη. Θετικός απολογισμός, με τον κόσμο να αγκαλιάζει την ψηφιοποίηση στην καθημερινότητά του, αντί να τρέχει στην αστυνομία για να εκδώσει παλιές ταυτότητες, μήπως και του βάλουν ...μικροτσίπ!

 

  • Κ. Βοργιαζίδης : «Θα εκπλαγείτε με τα πόσα πολλαπλάσια είναι τα χρήματα για ασφαλτοστρώσεις»

Απαντώντας στον Παύλο Παυλίδη, ο δήμαρχος τόνισε ότι τα χρήματα που δαπανήθηκαν για ασφαλτοστρώσεις  στις δύο δημαρχιακές του θητείες, είναι πολλαπλάσια από τα προηγούμενα χρόνια. Στον Κώστα Παλουκίδη είπε ότι στην παρούσα θητεία ο δήμος πήρε από συγχρηματοδοτούμενα έργα 75 εκ. ευρώ.  «Ποτέ ξανά δεν πήραμε τέτοια ποσά».


Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας
Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής