breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βεροίας Παντελεήμονα από 18 έως και 25 Φεβρουαρίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βεροίας Παντελεήμονα από 18 έως και 25 Φεβρουαρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 5:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Συγχωρήσεως στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στη Νάουσα και στις 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου το πρωί θα χοροστατήσει στην πρωινή ακολουθία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

Την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής στο Λουτρό Ημαθίας.

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου το πρωί θα τελέσει την πρώτη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και Αγίου Χαραλάμπους Κυδωνιάς.

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Α' Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας.

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και Αγίου Πολυκάρπου Πρασινάδας.

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης, όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Αντίπας Αγιορείτης.

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας 25 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ναούσης και εν συνεχεία θα τελέσει Δοξολογία επί τη ενάρξη της Επαναστάσεως του 1822 στην πόλη της Νάουσας.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Αντίπας Αγιορείτης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής