breaking news Νέο

Θλίψη στην «οικογένεια» της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας, «έφυγε» ο Γιάννης Μπαρμπαρούσης

Θλίψη στην «οικογένεια» της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας, «έφυγε» ο Γιάννης Μπαρμπαρούσης

Άλλη μία απώλεια μετρά η “οικογένεια” της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας. Ο Γιάννης Μπαρμπαρούσης άφησε την Τετάρτη την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 χρόνων, χτυπημένος από τον καρκινο. Η κηδεία του Γιάννη Μπαρμπαρούση έγινε χθες στις 11π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βέροιας (φωτό), τον οποίο και συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία συγγενείς, φίλοι και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Ανάμεσα σ’ αυτούς οι Τάκης Παπατζίκος, Γιώργος Χατζάρας, Αγγελος Σπυρίδων, Γιώργος Σιούτης, Θωμάς Παπαδόπουλος, Νίκος Τσιρέλας, Τάκης Σβήρκος, Παναγιώτης Μιχαηλίδης και Θέμης Θεοδωρίδης.

Ο Γιάννης Μπαρμπαρούσης, ένας άνθρωπος χαμηλων τόνων και αγαπητός στην κοινωνία της Βέροιας, υπήρξε ποδοσφαιριστής τόσο του Ερμή όσο και του Βερμίου, όπου με την συγχώνευση των δύο συλλόγων δημιουργήθηκε μετεπειτα η ομάδα της Βέροιας, στην οποία αγωνίστηκε επίσης από το 1962 εως το 1966. Στο διάστημα αυτό κατέγραψε 118 συμμετοχές με τα “κυανέρυθρα” χρώματα αγωνιζόμενος με επιτυχία στα χαφ, ενω το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Βέροιας το πραγματοποίησε την 1η Οκτωβρίου 1962 απέναντι στον Εδεσσαϊκό.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί οτι ο Γιάννης Μπαρμπαρούσης υπήρξε τα τελευταία χρόνια μέλος του ΔΣ του συλλόγου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΓΑΣ και της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, τις αγωνιστικές δραστηριοτητες και άλλες εκδηλώσεις του οποίου παρακολουθούσε ανελλιπώς, ενω ο ίδιος μαζί με τον Θωμά Παπαδόπουλο πριν από λίγο καιρό υπήρξαν αυτοί που μιλησαν στην κάμερα του History Chanel για την περίπτωση του κορυφαίου έλληνα ποδοσφαιριστή του 20ου αιώνα - σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ - Μίμη Παπαϊωάννου. Στο αφιέρωμα που ετοιμάζεται για τον πρώην άσσο της Βέροιας, της ΑΕΚ και της Εθνικής μας ομάδας με καταγωγή από την Νέα Νικομήδεια, το οποίο και θα προβληθεί μέσα στον μήνα αυτόν στην 45λεπτη εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει ο πρώην Υφυπουργός αθλητισμου και Δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης με τίτλο: “ΘΡΥΛΟΙ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ”.

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής