breaking news Νέο

Το χρέος των φιλάθλων της ΠΑΕ Βέροια

Το χρέος των φιλάθλων της ΠΑΕ Βέροια

Επίσημα η επιτροπή που κινεί τα νήματα για την επαναλειτουργία της ομαδας αναμένεται να αναλάβει την διαχείριση της ΠΑΕ την προσεχή Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου.

Για να συμβεί όμως αυτό απρόσκοπτα, τις επόμενες δυο ημέρες, Παρασκευή και Σάββατο, θα πρέπει να τακτοποιηθούν ορισμένες οικονομικές εκκρεμότητες που θεωρούνται απαραίτητες για την προσπάθεια που θα γίνει να παραμείνει η ομάδα στην Β’ Εθνική και να μην κατρακυλήσει στην Γ’ Εθνική που είναι πλεον ερασιτεχνική κατηγορία.

Θα πρέπει να καταβληθεί ένα ποσό 5.000 ευρώ στον Τόμας και τον Μπατιόν για να μην αφαιρεθούν 6 βαθμοί (τρεις για κάθε έναν από αυτούς) από τους 14 που έχει κερδίσει μέχρι στιγμης η ΒΕΡΟΙΑ.

Να δοθεί ένα ποσό της τάξης των 2.800 ευρώ στη ΔΕΗ για να επανασυνδεθεί το ρεύμα στο γηπεδο του Ταγαροχωρίου (αυτό σημαίνει οτι οι ποδοσφαιριστές που διαμένουν στους ξενώνες του γηπέδου δεν έχουν ρεύμα) αλλά και στα γραφεία της ΠΑΕ στο Δημοτικό Στάδιο όπου θα γίνει την Κυριακή το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο. Και τέλος να δοθεί μια δόση 1000 ευρω έναντι αυτών που τους οφείλονται σε 16 ποδοσφαιριστές όπως τους υποσχέθηκαν.

Ολα λοιπόν δείχνουν οτι η επιτροπή επικεφαλής της οποίας επαναλαμβάνουμε είναι ο Στέφανος Γαϊτάνος, έχει μπροστά της ένα δύσκολο διήμερο και εκτός από τους επιχειρηματίες της πολης και όχι μόνο εχουν υποχρεωση θεωρούμε να δώσουν το παρόν τους σ’ αυτή την προσπάθεια και οι απλοί φίλαθλοι με την παρουσία τους στο γήπεδο την Κυριακή το απόγευμα πληρώνοντας το αντίτιμο των 5 ή των 10 ευρώ του εισιτηρίου που τόσο ανάγκη το έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα αφήνοντας στην άκρη την οποια, δικαιολογημένη είναι αλήθεια, πικρία τους πρόσφερε τα τελευταία δυο χρόνια ο άνθρωπος που έλαχε να διαδεχθεί τον Γιώργο Αρβανιτίδη στην θέση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής