breaking news Νέο

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε 83χρονη στην Ημαθία, ως δράστες ταυτοποιήθηκαν 2 αδέλφια 27 και 18 ετών

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε 83χρονη στην Ημαθία, ως δράστες ταυτοποιήθηκαν 2 αδέλφια 27 και 18 ετών

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ληστεία σε βάρος 83χρονης που έγινε το απόγευμα της 14 Φεβρουαρίου 2018 σε μονοκατοικία στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 27 και 18 ετών (αδέλφια).
Ειδικότερα, τα 2 αδέλφια ενεργώντας από κοινού μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα σε μονοκατοικία 83χρονης ημεδαπής και με τη χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησαν, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, 4 δαχτυλίδια που φορούσε και ένα κινητό τηλέφωνο.
Επίσης προέκυψε ότι ο 27χρονος χθες (18 Φεβρουαρίου 2018) το πρωί μπήκε σε οικία στην Αλεξάνδρεια και προσπάθησε να αφαιρέσει αντικείμενα, ωστόσο έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο που όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει νωρίτερα από οικία σε κοντινή περιοχή και αποδόθηκε στον κάτοχο της.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχής τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής