breaking news Νέο

Ο Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων συμπαραστάτης στην ανέγερση του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ στην Πατρίδα Βεροίας

Ο Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων συμπαραστάτης στην ανέγερση του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ στην Πατρίδα Βεροίας

Το πρωί του Σαββάτου, 16ης Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέβη στην Πατρίδα Βεροίας, όπου ανεγείρεται το νέο Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» από το Φιλανθρωπικό μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ του Νομού Ημαθίας.

Ο Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων ενημερώθηκε από την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νόρα Σαρκατζή για τις τελευταίες κατασκευαστικές εξελίξεις αλλά και για τις ενέργειες που γίνονται, για να συγκεντρωθεί το ποσό που απομένει για την αποπεράτωση του έργου, ώστε σύντομα να ανοίξει η πόρτα του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και να φιλοξενήσει παιδιά από όλη την επαρχία μας.

Τέλος, ο Ποιμενάρχης μας συμμετέχοντας στην καμπάνια «#Βάλε_το_αποτύπωμά_σου!» προσέφερε εξ ιδίων πόρων στην πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νόρα Σαρκατζή το ποσό των 1.000 €  για την ολοκλήρωση του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ, το οποίο έχει ολοκληρωθεί κατά το 80% και ευχήθηκε ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός να ευλογεί το δύσκολο έργο τους και να δίδει δύναμη στους γονείς και σε όσους διακονούν με τόση αγάπη τους ενήλικες με αναπηρία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής