breaking news Νέο

Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια η κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας

  • Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια η κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας
  • Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια η κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας
  • Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια η κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας
  • Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια η κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας
  • Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια η κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας

Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης, 15 Φεβρουαρίου, στην Αλεξάνδρεια, στο Καφέ TROCADERO, την ετήσια κοπή βασιλόπιτας, με καλεσμένο κεντρικό ομιλητή τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, νεολαίοι και πρώην ΟΝΝΕΔίτες.

Ανάμεσά τους ο βουλευτής Ημαθίας κ. Βεσυρόπουλος, οι πρώην βουλευτές κ. Τσαβδαρίδης και Χαλκίδης, οι πολιτευτές Ημαθίας κ.κ. Εμμανουηλίδης και Μπαρτζώκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης, η περιφερειακή σύμβουλος κα Καρατζιούλα, ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Ημαθίας κ. Παλπάνας, ο Πρόεδρος της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Βέροιας κ. Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης, ο κ. Σταύρος Ευαγγελόπουλος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αλεξάνδρειας, ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης κ. Αλέξανδρος Μαρίνος, ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Νάουσας κ. Θεοδωρής Θεοδοσιάδης, ο ηγέτης της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Παπαγιάννης, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης και άλλα στελέχη και φίλοι της ΝΔ.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ημαθίας κ. Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αλεξάνδρειας κ. Σταύρος Ευαγγελόπουλος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής κ. Βεσυρόπουλος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας κ. Παλπάνας, πριν λάβει το λόγο ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και ετοιμότητας για τις επερχόμενες εκλογές, με την ελπίδα πως επιτέλους θα λάβει τέλος η αδιέξοδη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης αναφερόμενους σε όσους τον θέλουν να μεταπηδά στην κεντρική πολιτική σκηνή ή σε θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή να εμπλέκουν το όνομά του ως υποψήφιου για τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, απέστειλε ένα σαφές μήνυμα : «Θα είμαι παρών για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στις επόμενες εκλογές, το 2019, ώστε να ολοκληρώσουμε το έργο μας, αυτό που έφερε για 3η συνεχόμενη χρονιά την Περιφέρειά μας πρωταθλήτρια στην Ελλάδα, το 2017 μάλιστα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Μάλιστα ο κ. Τζιτζικώστας είπε πως σκοπεύει να συνεχίσει το έργο του στην Περιφέρεια για την επόμενη πενταετία, θέτοντας στόχους και για το μέλλον.

Μετά την ομιλία του κ. Τζιτζικώστα, το λόγο πήραν ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης ο οποίος συνεχάρη τους νεολαίους της ΝΔ για την επιτυχή εκδήλωση, κάνοντας μια σύντομη αναφορά και στη δική του διαδρομή από τα χρόνια που ήταν και εκείνος ΟΝΝΕΔίτης, τονίζοντας την αφοσίωσή του στο κόμμα και τις αρχές του.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης, ο οποίος μάλιστα ήταν και ο τυχερός της βραδιάς, που κέρδισε το τυχερό φλουρί της βασιλόπιτας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής