breaking news Νέο

Χάλκινο μετάλλιο οι κορασίδες του ΑΟΡΓ Βέροιας

  • Χάλκινο μετάλλιο οι κορασίδες του ΑΟΡΓ Βέροιας
  • Χάλκινο μετάλλιο οι κορασίδες του ΑΟΡΓ Βέροιας
  • Χάλκινο μετάλλιο οι κορασίδες του ΑΟΡΓ Βέροιας

Τις επιτυχίες των νεανίδων αθλητριών Ελισάβετ Χωματά και Στεργιάνας Μουστακοπούλου, της πρώτης ημέρας των διασυλλογικών αγώνων, ακολούθησαν οι επιτυχίες των κορασίδων αθλητριών του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ. Κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο με 145.100 β. μόλις ένα βαθμό πίσω από το ασημένιο & δύο πίσω από το χρυσό μετάλλιο.

Η εμφάνισή τους στα περισσότερα προγράμματα ήταν εξαιρετική. Δεν έλειψαν όμως και προγράμματα με αρκετά λάθη. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στους επόμενους αγώνες & επομένως καλύτερης συγκομιδής βαθμών ομαδικά & ατομικά.

Την καλύτερη εμφάνιση όλα αυτά τα χρόνια, ως αθλήτρια, πραγματοποίησε η Μαρία Παυλίδου που συγκέντρωσε 36.850 β. και κατετάγη 9η στο Σύνθετο Ατομικό.

Η καλύτερη της εμφάνιση ήταν στο πρόγραμμα με τις κορίνες, που πήρε 10.550β (4η)και έχασε το χάλκινο μετάλλιο για μόλις 0,05β.

Την ακολούθησε η Κωνσταντίνα Καλοϊδου (1ης χρονιάς κορασίδα), που συγκέντρωσε 35.700 β στο Σύνθετο Ατομικό. Ήταν 5η στο στεφάνι με 10.200 β. μόλις 0,15 β. πίσω από το χάλκινο μετάλλιο και 7η στο σχοινάκι με 9.650 β.

Η Ελένη Δουλκερίδου, με μεγάλη αποχή από τις προπονήσεις λόγω τραυματισμού & ασθένειας, πρώτη χρονιά  κι’ αυτή στην κατηγορία των κορασίδων συγκέντρωσε 33.850 β. στο Σύνθετο Ατομικό με καλά πλασαρίσματα στις κορίνες & το σχοινάκι.

Η Άρτεμις Μακροδημήτρη (1ης χρονιάς κορασίδα) συγκέντρωσε 33.100 β. στο Σύνθετο Ατομικό. Ήταν και αυτή 5η στο στεφάνι με 10.200 β. (ισοβάθμισε με την Καλοϊδου) και έμεινε έξω από το χάλκινο μετάλλιο για μόλις 0.15 β.

Η Σοφία Βέργου συγκέντρωσε 31.650 β. με πολύ καλές κορίνες 9.600 β. κατετάγη 8η. Απούσα από τον αγώνα η Σμαράγδα Ελευθεριάδου, λόγω τραυματισμού. Η επιστροφή της θα ενισχυσει σίγουρα το Σύνθετο Ομαδικό του συλλόγου.

Πολλά συγχαρητήρια στις προπονήτριες των επιτυχιών του συλλόγου Μαρία Σανσαρίδου, Κική Χωματά και Βασιλική Δίντση, καθώς και τη δασκάλα μπαλέτου Ναταλία Κνάζεβα.

Οι επόμενοι αγώνες, το κύπελο «ελπίδων» που θα διεξαχθεί στο Λιτόχωρο. Εκεί θα βρίσκονται  οι 30 καλύτερες αθλήτριες του νότου & οι 30 του βορρά σ’ έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα.

Ευχόμαστε στις αθλήτριες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ καλή επιτυχία και σ΄ αυτούς τους αγώνες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής