breaking news Νέο

Θαυμάσιο ξεκίνημα η Ε.Χωματά, τέταρτη καλύτερη νεάνιδα στην κ. &β. Ελλάδα, εντυπωσιακή εμφάνιση και από τη Στ.Μουστακοπούλου

  • Θαυμάσιο ξεκίνημα η Ε.Χωματά, τέταρτη καλύτερη νεάνιδα στην κ. &β. Ελλάδα, εντυπωσιακή εμφάνιση και από τη Στ.Μουστακοπούλου
  • Θαυμάσιο ξεκίνημα η Ε.Χωματά, τέταρτη καλύτερη νεάνιδα στην κ. &β. Ελλάδα, εντυπωσιακή εμφάνιση και από τη Στ.Μουστακοπούλου

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής κατηγορίας νεανίδων, Β’ περιφέρειας (Κ.& Β. Ελλάδας) στη Μίκρα Θεσσαλονίκης.

Οι αθλήτριες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν εξαιρετικές. Η Ελισάβετ Χωματά κατετάγη 4η στο Σύνθετο Ατομικό. Ήταν 4η και στο πρόγραμμα με τη μπάλα με 0,05 β. πίσω από το χάλκινο μετάλλιο. Ήταν ακόμη 6η στις κορίνες , 7η στην κορδέλα & 8η στο στεφάνι. Ήταν μέσα σε όλες τις απονομές και έδειξε ότι και φέτος θα είναι μια καλή χρονιά .

Η Στεργιανή Μουστακοπούλου ήταν ευχάριστη έκπληξη. Πρώτη χρονιά σ’ αυτήν την κατηγορία. Ανάμεσα σε τριάντα μία αθλήτριες κατετάγη 11η στο Σύνθετο Ατομικό. Το πολύ σημαντικό όμως είναι ότι από τις αθλήτριες της χρονιάς της (2005) ήταν 3η καλύτερη.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ, στις προπονήτριές  τους Μαρία Σανσαρίδου, Βασιλική Δίντση, Χωματά Κυριακή & στην δασκάλα μπαλέτου Ναταλία Κνάζεβα.

Επόμενος αγώνας των δύο αθλητριών ο προκριματικός Β’ περιφέρειας( Κ.& Β. Ελλάδας), που θα διεξαχθεί πάλι στη Θεσσαλονίκη αρχές Μαρτίου.

Τις ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής