breaking news Νέο

Α.Ε.Π Βέροιας – Αγροτικός Αστέρας 0-4 στο παιδικό πρωτάθλημα ΕΠΣ Ημαθίας

Α.Ε.Π Βέροιας – Αγροτικός Αστέρας 0-4 στο παιδικό πρωτάθλημα ΕΠΣ Ημαθίας

Ολοκληρώθηκε  η 11η εξ´ αναβολής αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας, το πρωί του Σαββάτου 17/2/2018 και ο Αγροτικός Αστέρας αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα της Α.Ε.Π Βέροιας, στο γήπεδο της Ράχης και αναδείχθηκε νικητής με σκορ 0 – 4.

Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με πολλές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή και δε συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τη γηπεδούχο ομάδα.

Με την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα πίεσε αρκετά την ομάδα των Ποντίων, έχασε πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά με πολύ καλή επιθετική ενέργεια, που ξεκίνησε από το χώρο του κέντρου και απευθείας διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή, ξεκλείδωσε την άμυνα των γηπεδούχων, κάνοντας το 0 - 1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πρωτοβουλία και καλή κυκλοφορία της μπάλας για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αλλά δεν τελείωσε ιδανικά τις ευκαιρίες που της δόθηκαν. Στη συνέχεια ανέβασε  στροφές και με πολύ καλούς συνδυασμούς και  επιθετικές ενέργειες, πέτυχε άλλα 3 τέρματα και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0 - 4.

Η απόδοση της παιδικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και δε συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τον αντίπαλο.

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας) : Χειμώνας, Δάμτσιος, Δαδόπουλος, Χασιώτης, Αμβροσιάδης, Λίβας Ε., Παπαγεωργίου, Πασβάνης, Καραγαβριηλίδης, Σαββίδης, Βελιάδης αρχική ενδεκάδα και αγωνίσθηκαν οι : Τσιάτσης, Παυλίδης και Λίβας Α.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γαβράς Γ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής