breaking news Νέο

Δωρεά επιδεσμικού υλικού από την εταιρία MEDISEI Α.Ε. στο Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Αλεξάνδρριας

Δωρεά επιδεσμικού υλικού από την εταιρία MEDISEI Α.Ε. στο Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Αλεξάνδρριας

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού και τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αλεξάνδρειας, ευχαριστούν θερμά την εταιρεία παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων MEDISEI A.E. για την δωρεά επιδεσμικού υλικού στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στην κα. Μοσχοπούλου Θεοδώρα, εθελόντρια στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αλεξάνδρειας, η οποία στο παρελθόν διετέλεσε υπεύθυνη Βορείου Ελλάδος στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας MEDISEI, για την πολύτιμη συμβολή της στην ολοκλήρωση και αποστολή της δωρεάς της εταιρείας MEDISEI A.E. στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας.

Η εταιρεία MEDISEI A.E. δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1998 και έκτοτε έχει καταξιωθεί ως μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων με εγχώρια και διεθνή παρουσία.

Στόχος της εταιρείας η δημιουργία, εισαγωγή και διάθεση προϊόντων υγείας και ομορφιάς που προσφέρουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με την εμπειρία της ”προσιτής πολυτέλειας”.

Ευχαριστούμε την εταιρεία MEDISEI A.E. για την ευγενική χορηγία στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Επικροτούμε και προάγουμε τον εθελοντισμό για μια κοινωνία ΠΡΟΝΟΙΑΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΙΣΤΑΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής