breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο η ΒΕΡΟΙΑ

Γ' Εθνική : Λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο η ΒΕΡΟΙΑ

Παρότι προηγήθηκαν στο σκορ οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ στο 37' με ψύχραιμο σουτ του Λαφάρα και κράτησαν το 1-0 στο πρώτο 45λεπτο, στην επανάληψη δέχθηκαν τρία τέρματα, από τους Τυριακίδη στο 56' (1-1), Χριστοφορίδη στο 77' (1-2) και Εφέντη στο 83' (1-3) και γνώρισαν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους στο πρωτάθλημα. Ετσι με την συμπλήρωση των τριών πρώτων αγωνιστικών η ΒΕΡΟΙΑ, με έναν βαθμό στο ενεργητικό της (μια ισοπαλία με την Επανομή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος), μοιράζεται την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης και την επίσης ιστορική Δόξα Δράμας.

Και το πιο ανησυχητικό είναι το ότι το μέλλον, η συνέχεια του πρωταθλήματος, προβλέπεται εξίσου δυσοίωνη αν δεν υπάρξει άμεση ενίσχυση του ρόστερ, οποιοσδήποτε προπονητής κι αν έρθει.

Στον αγώνα οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ, είναι αλήθεια ότι προσπάθησαν για το καλύτερο, απέναντι σε έναν πολύ πιο έμπειρο και με περισσότερες παραστάσεις αντίπαλο, δίχως όμως να καταφέρουν να πάρουν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαμπρίδης από την ΕΠΣ Πέλλας, με βοηθούς τους Τραούδα - Κουτσικανίδη από την Πιερία.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γράτσιανος (82’ Αδαμίδης), Κουτσούκης, Τζημογιάννης, Γαλόπουλος (82’ Καφτηράνης), Παναγιωτίδης (82’ Ντέλλας), Ντόγος, Τερζής (63’ Μιχαηλίδης), Κετόγλου (54’ Βασιλακάκης), Μεληκιώτης, Λαφάρας.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Αθανασίου, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Σιδηρόπουλος (72’ Ασλανίδης), Εφέντη, Τσέκος (87’ Μελισσόπουλος), Τυριάκης (72’ Στριγκώνης), Γιαννακός (65’ Χριστοφορίδης), Καλαϊτζόπουλος (87’ Αμανατίδης), Τουργαϊδης.

 

AΓΓΕΛΟΧΩΡΙ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 1-1

Με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ακένα, η Αγία Μαρίνα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, στον εκτός έδρας αγώνα της, με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, που είναι δεύτερος συνεχόμενος στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια.

Η γηπεδούχος ομάδα είχε προηγηθεί στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με κεφαλιά του Λιάπη, με την Αγία Μαρίνα να αντιδρά στη συνέχεια και να παίρνει τελικά αυτό που δικαιούτο, όπως ήδη αναφέραμε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Φακής με βοηθούς τον Βολιώτη και τον Ζαχαρία.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ: Κουτζαβασίλης, Θεολόγου, Κατσέλης, Λιάπης, Πολυζάς, Νικολίτσας, Μετάι, Θεοδωρίδης, Τσεκρέζι, Φράγκος, Μουράτης.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Καραγιάννης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Τζαλίλης (60' Σούκιας), Γιαγτζίδης (70' Τέγος), Νιογκάνα Σο, Ακένα, Σαμιώτης (46' Νίκου), Δημητρούσης (55' Λέκα).

 

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (1ος όμιλος)

ΒΕΡΟΙΑ - Πετεινός    1-3

Αγγελοχώρι - Αγία Μαρίνα 1-1

Κρηστώνη - Πανθρακικός  2-3

Θέρμη - Βαρβάρα       2-1

Χανιώτη - Δόξα Δράμας     2-1

Ευκαρπία - Χρυσούπολη   0-0

Καβάλα - Παραλίμνιο 3-1

Ορεστιάδα - Μηχανιώνα     (αναβολή)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής