breaking news Νέο

Ο ΦΑΣ έχασε από τον ουραγό και καταδικασμένο σε υποβιβασμό Καμπανιακό με 1-2 και μπήκε σε περιπέτειες

Ο ΦΑΣ έχασε από τον ουραγό και καταδικασμένο σε υποβιβασμό Καμπανιακό με 1-2 και μπήκε σε περιπέτειες

Ηττα σοκ υπέστη το Σάββατο το απόγευμα στην έδρα της η Νάουσα απο τον ουραγό και ουσιαστικά υποβιβασθέντα στα τοπικά πρωταθλήματα Καμπανιακό με 1-2 που την οδήγησε σε απόσταση αναπνοής από την Ζώνη του υποβιβασμού.

Αυτή είναι η έβδομη αγωνιστική που η ιστορική ομάδα της Νάουσας έμεινε δίχως την χαρά της νίκης κάτι που νομίζουμε πρέπει να ταρακουνήσει τους ποδοσφαιριστές της πριν είναι αργά.

Βέβαια στο προχθεσινό παιχνίδι με αντιπαλο τον Καμπανιακό είχε κάποια δικαιολογητικά όσον αφορά την ήττα όπως τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών της καθώς για διαφόρους λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Τζημογιάννης, Τούφας, Μουρατίδης και Ντινόπουλος και τα εχθρικά σφυρίγματα του διαιτητή.

Ανεξάρτητα από την απόδοσή της η Νάουσα ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και κυριως στο πρώτο 45λεπτο διάστημα κατά το οποίο δημιούργησε δυο πολύ καλές ευκαιρίες τις οποίες δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Στο 8’ συγκεκριμένα ο Νίκου βρέθηκε τετ - α - τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα Μποϊκο έκανε το πλασέ με τον τελευταίο να αντιδρά σωστά και να αποκρούει όπως το ιδιο συνέβει και στο 42’ στο κοντινό σουτ του Χατζόπουλου.

Από την δική τους πλευρά οι Θεσσαλονικείς στο 34’ είχαν μια απευθείας εκτέλεση φαουλ του ΒασαΪτη στην γωνία της εστίας του Γρηγοριάδη με τον τερματοφύλακα της Νάουσας επίσης να αντιδρά σωστά και να αποκρούει.

Στην επανάληψη η Νάουσα συνέχισε να είναι καλύτερη και στο 48’ ο Μποϊκο είπε και πάλι “όχι” σε σουτ από ευνοϊκή θέση για γκολ του Παντζαρτζίδη.

Στο 68’ και κόντρα στην ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν στο σκορ με τον Καμπεράϊ που από κοντά πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Νάυσας.

Η απάντηση της Νάουσας στο γκολ του Καμπανιακού ηταν άμεση και ήρθε ύστερα από δέκα λεπτά. Στο 78’ συγκεκριμένα ο Ζούρκος θα βγάλει τη σέντρα και ο Κυζερίδης από κοντά θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Ομως πέντε λεπτά αργότερα στο 83’ ο Καμπανιακός θα ξαναπάρει προβάδισμα στο σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή του Καμπεράϊ που πέτυχε το δεύτερο του τέρμα στον αγώνα ύστερα από σέντρα του Βασαϊτη. Ενα γκολ παντως για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι υποστηρίζοντας οτι ο σκορερ βρίσκονταν σε θέση οφσαϊντ.

Και στο 90’ είχαμε νέες έντονες διαμαρτυρίες των παικτών και του πάγκου της Νάουσας για πέναλτι πάνω στον Καψάλη που δεν δόθηκε από τον διαιτητή. Διαμαρτυρίες που οδήγησαν και στην αποβολή του Αργυρίου με 2η κίτρινη κάρτα.

Αυτή  ηταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

 

ΜΕ ΛΑΘΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τον αγώνα Νάουσα - Καμπανιακός διαιτήτευσε ο κ. Κατεριάδης, από την ΕΠΣ Πέλλας με βοηθούς τους συμπατριώτες του Δεμερτζή και Αρέστη που άφησε με πολλα και δικαιολογημένα παράπονα τους γηπεδούχους.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΦΑΣΝ ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Αργυρίου, Γιαννόπουλος, Ζούρος, Νίκου (69’ Λαμπρανίδης), Μουρίκι, Χατζόπουλος (62’ Καψάλης), Παντζαρτζίδης, Μαντώς, Κυζιρίδης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Μπόικος, Ζουμπούλης, Αλμπάνης, Χριστοδουλίδης, Ρακαβίνας Βασαϊτης, Καραλιόλιος (56’ Χατζηβασιλειάδης), Τσότσκας, Χατζηαποστόλου, Καμπεράι, Παπάζης (63’ Μητσικόπουλος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής