breaking news Νέο

Μαύρο Σάββατο για τις ομάδες της Ημαθίας

Μαύρο Σάββατο για τις ομάδες της Ημαθίας

Μαύρο Σάββατο το περασμένο για τις τρεις εκπροσώπους μας στην Γ’ Εθνική καθώς και οι τρεις γεύθηκαν την ήττα με αποτέλεσμα να κατρακυλήσουν στον βαθμολογικό πίνακα.

Κι αν για τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας και τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων το αρνητικό αποτέλεσμα ήταν λίγο - πολύ αναμενόμενο καθώς ο πρώτος (Φίλιππος Αλεξάνδρειας) που αντιμετωπίζει και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα έπαιζε εκτός έδρας με έναν αντίπαλο τον Κιλκισιακό που ενισχύθηκε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και διεκδικεί την παραμονή του πλεον στην κατηγορία με αξιώσεις και ο δεύτερος (Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων) αντιμετώπιζε έναν - τον Αρη Παλαιοχωρίου - από τους δυο διεκδικητές των πρώτης θέσης του βαθμολογικού πινακα για τη Νάουσα που αγωνίζονταν στην έδρα της με τον ουραγό και καταδικασθέντα ήδη σε υποβιβασμό Καμπανιακό η ήττα αποτέλεσε έκπληξη πρώτου μεγέθους ενω παράλληλα αποδεικνύει ότι οι διαφορές των ομάδων στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής δεν είναι αγεφύρωτες κι αν στο δρόμο σου βρεθούν και κάποια εμπόδια οπως το περασμένο Σαββάτο συνέβει με τη Νάουσα (εχθρική διαιτησία, αναποτελεσματικότητα των παικτών της) τότε μπορεί να χάσει ακόμη και από έναν αντίπαλο που όχι απλά βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά εχει συμβιβαστεί και με τον υποβιβασμό.

Κι αν έρθουν ευνοϊκά τα πράγματα και σε βοηθήσει λίγο και η τύχη και ο... διαιτητής τότε μπορεί να κερδίσεις τον πρώτο!!

Να δούμε όμως πιο αναλυτικά τα παιχνίδια των τριών εκπροσώπων μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής