breaking news Νέο

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Μία από τα ίδια

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Μία από τα ίδια

Νέα ήττα γνώρισε ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας αυτή τη φορά εκτός έδρας απο τον Κιλκισιακό με 1-0 που τον κρατά στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου.

Η ομάδα του Κιλκίς που παρουσιάζεται ενισχυμένη από τη μεταγραφιή περίοδο του Ιανουαρίου με αποτέλεσμα να έχει πετύχει τέσσερις νικες στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα αναπτερώνοντας έτσι τις ελπίδες της παραμονής της στην κατηγορία, ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ και η νίκη της θεωρείται δίκαιη.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα σημειώθηκε στο 54’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Ιορδανίδης (ανατροπή) και εκτέλεσε ο Προβατίδης.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκαν ο Σκλιοπίδης στο 89’ με δεύτερη κίτρινη και ο Χουσέϊνογλου στο αμέσως επόμενο λεπτό (90’) με απευθείας κόκκινη.

Ο Φίλιππος είχε δυο καλές στιγμές στον αγώνα τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει και να προηγηθεί στο σκοφ. Στο 37’ με τον Καραχαλίδη το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Κιλκισιακού και στο 44’ με τον Λογγινίδη να διώχνει το σουτ του Δημητρίου πάνω από τη γραμμή της εστίας της ομάδας του.

 

ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

ΤΟΥ Κ. ΜΑΜΑΣΟΥΛΑ

Δίχως λάθη η διαιτησία του κ. Μαμάσουλα από την ΕΠΣ Μακεδονίας και σωστές οι υποδείξεις των βοηθών του Ανδρέου και Κωνσταντίν.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής