breaking news Νέο

Συνεχείς παρουσίες «Τζίτζι» στην Ημαθία!

Συνεχείς παρουσίες «Τζίτζι» στην Ημαθία!

Συνεχείς οι παρουσίες του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα στην Ημαθία τις προηγούμενες μέρες. Η πρώτη στην κοπή της βασιλόπιτας των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας, έχοντας στο πλευρό του τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη και τους συμβούλους του, η δεύτερη στην  εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στην Αλεξάνδρεια, η τρίτη στην κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Ημαθίας, όπου συνάντησε θερμό κλίμα από τα μέλη του, επιχειρηματίας γαρ και ο ίδιος!  Ο περιφερειάρχης βρέθηκε και στις εκδηλώσεις της αποκριάς, την τελευταία Κυριακή στη Νάουσα, παρακολουθώντας το έθιμο «Μπούλες».

Θετικά ήταν τα μηνύματα από τους ανθρώπους του τόπου μας, τόσο για τον ίδιο, όσο και για το συνδυασμό της «Αλληλεγγύης», με τον «Τζίτζι» να ανακοινώνει ότι με τη στήριξη στην κάλπη στις περιφερειακές εκλογές του 2019 από τους Ημαθιώτες, αλλά και τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, θα συνεχίσει για μια ακόμη πενταετία στο τιμόνι της Περιφέρειάς μας!

Υ.Γ Η φωτογραφία από το δημαρχείο της Νάουσας με τον περιφερειάρχη, έχοντας δίπλα του τους Απόστολο Βεσυρόπουλο, Κώστα Καλαϊτζίδη, Νίκο Κουτσογιάννη, Χρήστο Σιμούλη και τους εντεταλμένους του Κινέζου Πρέσβη!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής