breaking news Νέο

Μία ματιά στην μεγάλη κατηγορία

Μία ματιά στην μεγάλη κατηγορία

Η Αγκαθιά πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης δίχως να χρειαστεί να ιδρώσουν οι παίκτες της, καθώς αντιμετώπιζε την Δόξα Λιανοβεργίου που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με το ρεπό που έκανε ο δεύτερος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αύξησε την διαφορά που την χωρίζει από την ομάδα που την ακολουθεί, από τους τρεις στους εξι βαθμούς, όσους δηλαδή χρειάζεται για να κατακτήσει τον φετινό τίτλο δίχως τον ψυχοφθόρο θεσμό των πλεϊ οφ, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι περισσότερο.

 Το Ροδοχώρι που διεκδικεί την 3η θέση και την συμμετοχή του στο πλεϊ οφ, εφόσον φυσικά γίνουν κέρδισε στο γήπεδο του 3-0 την Ποντιακή Νεολαία Αράχου και αύξησε την διαφορά από τον 4ο Μ. Αλέξανδρο Αγιας Μαρίνας που αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου στο γειτονικό ντέρμπι.

 Συγκάτοικος της Αγ. Μαρίνας στον βαθμολογικό πινακα είναι πλεον ο Αρης Παλαιοχωρίου, που επρεπε λέει να κερδίσει το Μακροχώρι που παίζει την ιστορία του, για να συμμετάσχει στο πλεϊ οφ και το κέρδισε με το έτσι θέλω και με την ανοχή του αξιολογημένου για τα εθνικά πρωταθλήματα διαιτητή Καραγκιζόπουλου και με ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο 89’ και αφού ο αντίπαλος του - το Μακροχώρι - παρότι από το 40’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο - αποβλήθηκε δίκαια είναι αλήθεια ο Γιώργος Τσακαλίδης - ήταν καλύτερο σε ολόκληρη σχεδόν την διαρκεια του παιχνιδιού.

Για να φθάσουμε όμως στο 1-0 καιστο ανύπαρκτο πέναλτι που το διαμόρφωσε χρειάστηκε να σουλατσάρουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο επανειλημμένα 10-15 φίλαθλοι με επικεφαλής 40χρονο εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της τοπικής ομάδας που στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν εκτός αποστολής με την ανοχή του διαιτητή Καραγκιζόπουλου!!

 Στην μάχη της αποφυγής των πλεϊ αουτ κερδισμένοι ο Κεραυνός Επισκοπής και ο ΓΑΣ Κοπανού με τον πρωτο να φεύγει απο την Νέα Νικομήδεια με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές του και τον δεύτερο τον ΓΑΣ Κοπανού να κερδίζει 2-0 την ΑΕ Χαρίεσσας στο γειτονικό ντέρμπι ενω το παιχνίδι Αχιλλέα Νάουσας - Ατρομήτου Διαβατού διεξάγεται σήμερα Τετάρτη.

 Το φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας λοιπόν εξελίσσεται σε πρωτάθλημα τριων ταχυτήτων.

Η Νίκη Αγκαθιάς και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ένα τουλαχιστον επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες θα μονομαχήσουν όπως όλα δείχνουν για τον φετινό τίτλο.

Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και ο Αρης Παλαιοχωρίου που ξεπετάχθηκε τελευταία και για χάρη του οποίου το περασμένο Σάββατο θυσιάστηκε το Μακροχώρι από τον αξιολογημένο διαιτητή Καραγκιζόπουλο, διεκδικούν την συμμετοχή τους στα πλεϊ οφ ενω οι υπόλοιπες ομάδες παλεύουν να αποφύγουν τα πλεϊ αουτ που κατά τα 3/4 τους το λιγοτερο θα οδηγήσουν στην Β’ κατηγορία!!

 Κατά τα άλλα με διαιτητές αξιολογημένους που μπορεί αύριο να τους συναντήσης και στο πρωτάθλημα της Super League που επηρεάζονται από την θέα και μόνο 10-15 φιλάθλων, που σουλασάρουν όποτε θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, διεξάγεται ένα πρωτάθλημα που τα τελευταία χρόνια είχε τελματώσει και φέτος η  νέα διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας προσπαθεί να το αναβαθμίσει.

 Με ποιά πρώτη υλη όμως και με ποιούς διαιτητές;

Μήπως με αυτους που στη θέα και μονο 10-15 φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο επηρεάζονται και καταδικάζουν μια ομάδα που παίζει στην ιστορία της;

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής