breaking news Νέο

Φιλί ζωής πήρε η ΒΕΡΟΙΑ

Φιλί ζωής πήρε η ΒΕΡΟΙΑ

Παράταση ζωής πήρε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής η ΒΕΡΟΙΑ καθώς νίκησε στο Δημοτικό Στάδιο τον Παναιγιάλειο με 3-1, παρότι βρέθηκε να χάνει πριν καλά - καλά προλάβει να μπει στο παιχνίδι.

Σε έναν αγώνα που μέχρι την τελευταία στιγμή βρίσκονταν στον “αέρα” και οι φίλαθλοι αναρωτιώντουσταν αν γίνει οι νεαροί παίκτες της γηπεδούχου ομαδας παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν έκαναν κατάθεση ψυχής δίνοντας με την νίκη τους αν όχι τίποτα άλλο τουλάχιστον παράταση ζωής οπως ήδη αναφέρθηκε στην ομάδα τους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους νεαρούς παικτες της Βέροιας και τους 250 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου για να το παρακολουθήσουν.

Στο 2ο μόλις λεπτό και πριν προλάβουν οι φιλοξενούμενοι να επισκεφθούν την εστία του Γιαγκιόζη παίρνουν κεφάλι στο σκορ. Ο Δορης θέλησε να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα του, δεν εδωσε όμως την δύναμη που χρειάζονταν με αποτέλεσμα να την προλάβει ο Τιμουρ πριν αυτή φθάσει στον τερματοφύλακα και με πλασέ να την στείλει στα δίχτυα γράφοντας στον πίνακα το ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 0-1.

Με την ψυχολογία στο ναδίρ λόγω των όσων είχαν προηγηθεί και το γκολ που δέχθηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου προσπαθησαν να αντιδράσουν και να φθάσουν στην ισοφάριση. Οι ενέργειες τους όμως ηταν σπασμωδικές με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργήσουν μπροστά στην αντίπαλη εστία τις φάσεις εκεινες που θα τους επέτρεπαν να ισοφαρίσουν.

Τελικά το γκολ ήρθε από στημένη φάση.

Συγκεκριμένα στο 30’ η Βέροια κέρδισε κορνερ που εκτέλεσε ο Λίταινας, με τον Ρούνεϊ στο πρώτο δοκάρι να παίρνει την κεφλιά και τον Δαμιανάκη που καραδοκούσε και στον οποίο έφθασε η μπάλα από κοντά με νέα κεφαλιά να την στέλνει στα αντίπαλα δίχτυα και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Το γκολ της ισοφάρισης επέδρασε όπως ηταν φυσικά θετικά στην ψυχολογία των παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ που ανέβασαν την απόδοσή τους και τέσσερα λεπτά αργότερα απείλησαν την αντίπαλη εστία με νέα παραβίαση, όμως το σουτ του Ρούνεϊ έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα του Παναιγιάλειου Τσάπαλου.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η είσοδος στο παιχνίδι του Μπαστιάνου έδωσε ώθηση στην ομαδα της Βέροιας και στο 50’ ο Τσάπαλος λέει όχι στο σουτ του Κοζάκη.

Εννέα λεπτά όμως αργότερα (59’) η Βέροια παίρνει προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Μπλέτσα που αιφνιδίασε με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Στο 65’ ο Παναιγιάλειος μένει με παίκτη λιγότερο καθώς αποβάλεται ο Γκούμας με 2η κίτρινη, κάτι που κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο της Βέροιας, η οποία στο 73’ κλειδώνει την νίκη της με ένα τρίτο τέρμα. Ο Μπαστιάνος πραγματοποίησε μια από τις γνωστές του επελάσεις και την κατάλληλη στιγμη θέλησε να τροφοδοτήσει τον Ρούνεϊ με τον Γραμματίκα να παρεμβαίνει και στην προσπαθεια του να απομακρύνει την μπάλα να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του γράφοντας το 3-1, που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 87’ θα μείνει με 10 παίκτες και η Βέροια καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Δόρης.

 

Η ΒΕΡΟΙΑ

Με όλα οσα προηγήθηκαν η νίκη της Βέροιας εστω κι αν δεν θάμπωσε με την απόδοση της μπορεί να θεωρηθεί επίτευγμα για τους νεαρούς παίκτες της. Με λίγες επιλογές καθως για διάφορους λόγους δεν ξεκίνησαν τον αγώνα οι Μπαστιάκος, Ουνγιαλιδης και Σουλιώτης και με ένα γκολ σε βαρος της με το καλημέρα κατάφερε να πάρει μια νίκη που αν οχι τίποτα άλλο της δίνει το φιλί της ζωής μέχρι τουλάχιστον... νεωτέρας.

Οσον αφορά την διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου και τις υποδείξεις των βοηθών του Βογιατζή και Παπαλίτσα εκαναν λάθη που όμως δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Γιαγκιόζης, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Λάσκαρης, Μπλέτσας, Λαζόπουλος (80’ Οφέι) , Δόρης, Λίταινας, Γιαμόα (46’ Μπαστιάνος), Βανκεβάι (90’ Μέξης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Τσάπαλος, Γραμματίκας (80’ Τσάινα), Βλάχος, Μηλιώτης, Σμίλτος (55’ Τζένετ), Πολινιάδης (70’ Χαρίτος), Αγιούποφ, Γαβριηλίδης, Γκούμας, Σκαρτσίλας, Σταματής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής