breaking news Νέο

Πρόγραμμα Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ 12/10 – 18/10/23

  • Πρόγραμμα Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ 12/10 – 18/10/23
  • Πρόγραμμα Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ 12/10 – 18/10/23

PAW PATROL: Η ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΙΝΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Σάββατο 14/10 στις 17.10

Κυριακή 15/10 στις 17.10

 

Σκηνοθεσία:      Cal Brunker

Σενάριο:              Cal Brunker, Bob Barlen & Shane Morris

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Όταν ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας, τα κουτάβια του PAW Patrol αποκτούν υπερδυνάμεις, μεταμορφώνοντάς τα σε Υπερκουτάβια! Για τη Σκάι, το νεαρότερο μέλος της ομάδας, οι νέες δυνάμεις που αποκτά ήταν όνειρο ζωής. Αλλά τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος των κουταβιών, ο Δήμαρχος Χάμντινγκερ, το σκάει από τη φυλακή και συνεργάζεται με μία τρελή επιστήμονα για να κλέψει τις υπερδυνάμεις και για τους δύο κακούς. Με τη μοίρα της Πόλης της Περιπέτειας να κρέμεται από μια κλωστή, τα Υπερκουτάβια πρέπει να σταματήσουν τους κακούς προτού να είναι πολύ αργά και η Σκάι θα μάθει ότι ακόμα και το πιο μικρό κουτάβι μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά.

Trailer : ">https://

 

 

ΜΑΒΚΑ: ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Σάββατο 14/10 στις 16.30

Κυριακή 15/10 στις 17.10

 

Σκηνοθεσία:      Oleg Malamuzh, Oleksandra Ruba

Σενάριο:              Jeffrey Hylton, Lesya Ukrainka & Yaroslav Voytseshek

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Από αμνημονεύτων χρόνων, τα αχανή δάση της Ουκρανίας κρύβουν αμέτρητα μυστικά και ανεξιχνίαστα μυστήρια. Αποτελούν το σπίτι μυθικών πλασμάτων που κατοικούν ανάμεσα σε αρχαία δέντρα, φυλάσσοντας πιστά το ιερό τους βασίλειο.

Η Μάβκα είναι μια Ψυχή του Δάσους και η πρόσφατα επιλεγμένη Φύλακάς του. Η κύρια αποστολή της είναι να προστατεύσει το Δάσος και την ιερή Καρδιά του - την ίδια την Πηγή της Ζωής - από οποιαδήποτε επίθεση ή εισβολή, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.

Ο Λούκας είναι ένα γνήσιο χωριατόπαιδο, με μεγάλη αγάπη για τη μουσική που διοχετεύει το ταλέντο του στο ξύλινο φλάουτό του ενώ ονειρεύεται να αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό το πάθος. Και η μουσική του Λούκας δημιουργεί κάτι μοναδικό: η Μάβκα και ο Λούκας συναντιούνται και ερωτεύονται.

Από την αρχή, η σχέση τους αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά τα εμπόδια γίνονται ακόμη μεγαλύτερα όταν η φιλήδονη Κυλίνα καταφτάνει, ισχυριζόμενη ότι είναι κληρονόμος ενός παλιού πριονιστηρίου στην άκρη του Δάσους και υπόσχεται στους χωρικούς όλα τα πλούτη της βιομηχανικής προόδου που φέρνει από το εξωτερικό.

Αυτό δεν είναι παρά μια πρόφαση για να κρύψει τον πραγματικό της σκοπό: να αποκτήσει την Καρδιά του Δάσους (ευελπιστώντας εγωιστικά να μείνει για πάντα νέα και όμορφη) — που δεν είναι άλλη από την ίδια τη Μάβκα, η οποία είναι ήδη ευάλωτη λόγω των συναισθημάτων της για τον Λούκας. Για να φτάσει στη Μάβκα, η Κυλίνα κρατά τον Λούκας ως όπλο της και σκορπίζει θυμό και φόβο στις καρδιές των χωρικών.

Θα καταφέρει η Μάβκα να σώσει το δάσος; Θα μπορέσει η μουσική του Λούκας να κάνει θαύματα και να σώσει την αγάπη; Θα μπορέσουν οι δύο κόσμοι τους να ενωθούν ενάντια στο κακό;

Trailer : ">https:// HYPERLINK "https://"& HYPERLINK "https://"t=26s

 

 

ΚΥΝΗΓΟΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ Η ΤΑΙΝΙΑ: ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΜΟΥΓΚΕΝ (ΥΠΟΤ)

DEMON SLAYER THE MOVIE: MUGEN TRAIN

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Σάββατο 14/10 στις 19.00

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Πέμπτη 12/10 – Παρασκευή 13/10 - Δευτέρα 16/10  - Τρίτη 17/10 – Τετάρτη 18/10 στις 20.15

Κυριακή 15/10 στις 21.00

 

 

Σκηνοθεσία:      Haruo Sotozaki

Σενάριο:              Koyoharu Gotouge & Ufotable

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Πέφτοντας αιώνια σε ένα ατέλειωτο όνειρο...

 

Ο Τάντζιρο και η παρέα του έχουν ολοκληρώση την εκπαίδευση αποκατάστασης στην Έπαυλη τής Πεταλούδας και καταφτάνουν στην επόμενη αποστολή τους στο Τρένο Μούγκεν, όπου πάνω από 40 άνθρωποι έχουν εξαφνιστεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Τάντζιρο και η Νέζουκο, μαζί με τον Ζενίτσου και τον Ινόσουκε, ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με έναν από τους πιο ισχυρούς ξιφομάχους τού Σώματος των Κυνηγών Διαμόνων, τον Πυλώνα τής Φλόγας, τον Κυότζουρο Ρενγκόκου, ώστε να αντιμετωπίσουν έναν δαίμονα που βρίσκεται στο Τρένο Μούγκεν για να σπείρει την απελπισία.

Trailer : ">https://

 

ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ (Woody Allen)

COUP DE CHANCE

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Κυριακή 15/10 στις 19.00

 

Σκηνοθεσία:      Woody Allen

Σενάριο:              Woody Allen

Ηθοποιοί:            Lou de Laage, Valerie Lemercier, Niels Schneider, Elsa Zylberstein

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Φανί (Λου ντε Λάαζ) και ο Ζαν (Μελβίλ Πουπό) μοιάζουν με το ιδανικό παντρεμένο ζευγάρι – είναι και οι δύο επαγγελματικά καταξιωμένοι, ζουν σε ένα πανέμορφο διαμέρισμα σε μια προνομιούχα γειτονιά του Παρισιού και δείχνουν να είναι τόσο ερωτευμένοι όσο ήταν όταν πρωτογνωρίστηκαν.

Αλλά όταν η Φανί συναντά τελείως τυχαία στο δρόμο τον Αλέν (Νιλς Σνάιντερ), έναν πρώην συμμαθητή της από το γυμνάσιο, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Σύντομα θα αρχίσουν να βρίσκονται και έρχονται όλο και πιο κοντά…

Trailer : ">https://

 

 

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ

A HAUNTING IN VENICE

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Κυριακή 15/10 στις 19.00

 

Σκηνοθεσία:      Kenneth Branagh

Σενάριο:              Michael Green & Agatha Christie

Ηθοποιοί:            Kenneth Branagh, Kelly Reilly, Jamie Dornan, Tina Fey, Camille Cottin, Kyle Allen, Riccardo Scamarcio, Jude Hill, Michelle Yeoh

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο θρυλικός ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό (Kenneth Branagh) έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ζει στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία. Όλα αλλάζουν όταν τον επισκέπτεται η Ariadne Oliver (Tina Fey), η πιο διάσημη συγγραφέας μυστηρίου, που ισχυρίζεται ότι έχει κάτι να μοιραστεί μαζί του και του υπόσχεται ότι δεν πρόκειται για έγκλημα. Ο Πουαρό παρασύρεται και συμμετέχει σε μία σεάνς με φόντο ένα παρηκμασμένο, στοιχειωμένο παλάτι που ανήκει στη διάσημη τραγουδίστρια όπερας Rowena Drake (Kelly Reilly). Όταν ένας από τους συμμετέχοντες βρεθεί δολοφονημένος, όλοι θεωρούνται ύποπτοι και ο Βέλγος ντετέκτιβ βυθίζεται σε έναν νοσηρό κόσμο που κρύβει πολλά μυστικά.

TRIVIA: Το μεταφυσικό θρίλερ βασίζεται στο αστυνομικό μυθιστόρημα «Το Πάρτυ» (Hallowe’en Party) της Άγκαθα Κρίστι, με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Oscar® Kenneth Branagh στο ρόλο του διάσημου ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό.

Trailer: ">https://

Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ: ΠΙΣΤΟΣ

THE EXORCIST: BELIEVER

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Πέμπτη 12/10 – Παρασκευή 13/10 – Δευτέρα 16/10 – Τρίτη 17/10 – Τετάρτη 18/10 στις 20.30

Σάββατο 14/10 στις 21.15

Κυριακή 15/10 στις 21.10

 

 

Σκηνοθεσία:      David Gordon Green

Σενάριο:              Peter Sattler, David Gordon Green & Scott Teems

Ηθοποιοί:            Ellen Burstyn, Jennifer Nettles, Ann Dowd, Leslie Odom Jr., Raphael Sbarge, Lidya Jewett, Antoni Corone, Olivia O'Neill

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μετά τον τραγικό θάνατο της εγκύου συζύγου του στον φονικό Σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Βίκτορ Φίλντινγκ έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους Άντζελα. Αλλά όταν η Άντζελα και η φίλη της Κάθριν εξαφανίζονται στο δάσος και επιστρέφουν τρεις μέρες μετά χωρίς καμία ανάμνηση του τι συνέβη, ξεκινάει μία σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα που θα αναγκάσουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό και, μέσα στην απόγνωση και τον τρόμο του, να αναζητήσει το μοναδικό άτομο που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο: την Κρις ΜακΝιλ.

TRIVIA

Πριν από 50 χρόνια, η πιο τρομαχτική ταινία όλων των εποχών κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη και τρομοκράτησε θεατές σε όλο τον κόσμο. Φέτος τον Οκτώβριο ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά. Από την Blumhouse και τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, που ανέτρεψε το κατεστημένο με την επαναφορά της τριλογίας τρόμου «Η νύχτα με τις μάσκες», έρχεται Ο Εξορκιστής: Πιστός.

 

Για πρώτη φορά μετά την ταινία του 1973, η βραβευμένη με Όσκαρ Έλεν Μπέρστιν επιστρέφει στον θρυλικό ρόλο της Κρις ΜακΝιλ, μιας ηθοποιού που η ζωή της άλλαξε για πάντα μετά από αυτό που συνέβη στην κόρη της Ρίγκαν πριν από πέντε δεκαετίες.

 

Trailer : ">https://

 

International Micro μ Festival  

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Σάββατο 14/10 στις 18.30

Το Micro μ στήνει κάλπες σε εννέα πόλεις

Πάμε σινεμά ;

Το International Micro μ Festival επιστρέφει για δέκατη τρίτη χρονιά για να ενώσει τους λάτρεις της ταινίας μικρού μήκους σε όλη την Ελλάδα και να αναδείξει την αγαπημένη ταινία μικρού μήκους για το2023. Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, το κοινό του φεστιβάλ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Βέροια, Πτολεμαΐδα, Ρέθυμνο, Ιωάννινα, Κοπεγχάγη και Παρίσι θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα ελληνικών και ξένων ταινιών μικρού μήκους και να επιβραβεύσει τους αγαπημένους του δημιουργούς με βραβεία που στόχο έχουν να τους ενθαρρύνουν στην συνέχιση της δημιουργικής τους πορείας.

Η κεντρική εκδήλωση του IMμF 2023, το “ζωντανό” ελληνικό διαγωνιστικό μέρος του, θα προβληθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου ταυτόχρονα και στις 9 πόλεις του φετινού δικτύου του Micro μ προσκαλώντας το κοινό να παρακολουθήσει τις 15 ταινίες μικρού μήκους Ελλήνων δημιουργών και να ψηφίσει για την αγαπημένη του. Προπώληση στο viva.gr

 

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr, περισσότερες πληροφορίες στο www.cinestar.gr και 2331022373.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο: www.cinestar.gr


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής