breaking news Νέο

Πρόγραμμα Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ 19/10 – 25/10/23

Πρόγραμμα Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ 19/10 – 25/10/23

PAW PATROL: Η ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΙΝΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Παρασκευή 20/10 - Σάββατο 21/10 - Κυριακή 22/10 στις 17.30

 

Σκηνοθεσία:      Cal Brunker

Σενάριο:              Cal Brunker, Bob Barlen & Shane Morris

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Όταν ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας, τα κουτάβια του PAW Patrol αποκτούν υπερδυνάμεις, μεταμορφώνοντάς τα σε Υπερκουτάβια! Για τη Σκάι, το νεαρότερο μέλος της ομάδας, οι νέες δυνάμεις που αποκτά ήταν όνειρο ζωής. Αλλά τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος των κουταβιών, ο Δήμαρχος Χάμντινγκερ, το σκάει από τη φυλακή και συνεργάζεται με μία τρελή επιστήμονα για να κλέψει τις υπερδυνάμεις και για τους δύο κακούς. Με τη μοίρα της Πόλης της Περιπέτειας να κρέμεται από μια κλωστή, τα Υπερκουτάβια πρέπει να σταματήσουν τους κακούς προτού να είναι πολύ αργά και η Σκάι θα μάθει ότι ακόμα και το πιο μικρό κουτάβι μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά.

Trailer : ">https://

 

 

ΜΑΒΚΑ: ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Σάββατο 21/10 - Κυριακή 22/10 στις 17.30

 

Σκηνοθεσία:      Oleg Malamuzh, Oleksandra Ruba

Σενάριο:              Jeffrey Hylton, Lesya Ukrainka & Yaroslav Voytseshek

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Από αμνημονεύτων χρόνων, τα αχανή δάση της Ουκρανίας κρύβουν αμέτρητα μυστικά και ανεξιχνίαστα μυστήρια. Αποτελούν το σπίτι μυθικών πλασμάτων που κατοικούν ανάμεσα σε αρχαία δέντρα, φυλάσσοντας πιστά το ιερό τους βασίλειο.

Η Μάβκα είναι μια Ψυχή του Δάσους και η πρόσφατα επιλεγμένη Φύλακάς του. Η κύρια αποστολή της είναι να προστατεύσει το Δάσος και την ιερή Καρδιά του - την ίδια την Πηγή της Ζωής - από οποιαδήποτε επίθεση ή εισβολή, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.

Ο Λούκας είναι ένα γνήσιο χωριατόπαιδο, με μεγάλη αγάπη για τη μουσική που διοχετεύει το ταλέντο του στο ξύλινο φλάουτό του ενώ ονειρεύεται να αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό το πάθος. Και η μουσική του Λούκας δημιουργεί κάτι μοναδικό: η Μάβκα και ο Λούκας συναντιούνται και ερωτεύονται.

Από την αρχή, η σχέση τους αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά τα εμπόδια γίνονται ακόμη μεγαλύτερα όταν η φιλήδονη Κυλίνα καταφτάνει, ισχυριζόμενη ότι είναι κληρονόμος ενός παλιού πριονιστηρίου στην άκρη του Δάσους και υπόσχεται στους χωρικούς όλα τα πλούτη της βιομηχανικής προόδου που φέρνει από το εξωτερικό.

Αυτό δεν είναι παρά μια πρόφαση για να κρύψει τον πραγματικό της σκοπό: να αποκτήσει την Καρδιά του Δάσους (ευελπιστώντας εγωιστικά να μείνει για πάντα νέα και όμορφη) — που δεν είναι άλλη από την ίδια τη Μάβκα, η οποία είναι ήδη ευάλωτη λόγω των συναισθημάτων της για τον Λούκας. Για να φτάσει στη Μάβκα, η Κυλίνα κρατά τον Λούκας ως όπλο της και σκορπίζει θυμό και φόβο στις καρδιές των χωρικών.

Θα καταφέρει η Μάβκα να σώσει το δάσος; Θα μπορέσει η μουσική του Λούκας να κάνει θαύματα και να σώσει την αγάπη; Θα μπορέσουν οι δύο κόσμοι τους να ενωθούν ενάντια στο κακό;

Trailer : ">https:// HYPERLINK "https://"& HYPERLINK "https://"t=26s

 

 

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

KILLERS OF THE FLOWER MOON

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Πέμπτη 19/10 - Παρασκευή 20/10 - Κυριακή 22/10 - Δευτέρα 23/10 – Τρίτη 24/10 – Τετάρτη 25/10 στις 19.30

Σάββατο 21/10 στις 20.00

 

Σκηνοθεσία:      Martin Scorsese

Σενάριο:              Eric Roth, Martin Scorsese & David Grann

Ηθοποιοί:            Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Brendan Fraser, John Lithgow, Jesse Plemons, Lily Gladstone, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, William Belleau, Jason Isbell, Louis Cancelmi, Scott Shepherd

 

Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, η ταινία "Killers of the Flower Moon" μας μεταφέρει στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του 1920 όπου τα μέλη της φυλής Οσέιτζ που είχε πλουτίσει λόγω του πετρελαίου που ανακαλύφθηκε στη γη τους αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο. Οι κτηνώδεις αυτές δολοφονίες έμειναν στην Ιστορία ως Κράτος του Τρόμου.

Βασισμένη στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του αμερικανού δημοσιογράφου και συγγραφέα Ντέιβιντ Γκραν, η ταινία «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού» ξεσήκωσε τους θεατές στο τελευταίο Φεστιβάλ Καννών και πρόκειται να διεκδικήσει πλήθος βραβείων OSCAR

 

«Δεν είναι απλώς μια ιστορία για τους Οσέιτζ, είναι μια αμερικανική ιστορία» τόνισε. «Δεν είμαστε η μόνη φυλή που έχει μια ιστορία “Βασιλείας του Τρόμου”. Και οι Τσερόκι έχουν μία, και οι Ναβάχο, και οι Λακότα. Υπάρχουν 574 φυλές και 574 ιστορίες “Βασιλείας του Τρόμου”. Πολλές από αυτές, αν όχι όλες, ήταν άμεσο αποτέλεσμα της αποτυχίας των ομοσπονδιακών πολιτικών». 

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στην Αμερική των αρχών του 20ου αιώνα, το πετρέλαιο αποφέρει αμύθητα πλούτη στη φυλή των Όσεϊτζ, που γίνονται από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο μέσα σε μία στιγμή. Ο αμύθητος πλούτος των αυτόχθονων Αμερικανών προσελκύει παρείσακτους λευκούς που χειραγωγούν, εκβιάζουν και κλέβουν τις περιουσίες των Όσεϊτζ για να καταλήξουν σε δολοφονίες.

 

Trailer: ">https://

Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ: ΠΙΣΤΟΣ

THE EXORCIST: BELIEVER

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Παρασκευή 20/10 – Σάββατο 21/10 - Κυριακή 22/10 - Δευτέρα 23/10 – Τρίτη 24/10 – Τετάρτη 25/10 στις 20.30

 

Σκηνοθεσία:      David Gordon Green

Σενάριο:              Peter Sattler, David Gordon Green & Scott Teems

Ηθοποιοί:            Ellen Burstyn, Jennifer Nettles, Ann Dowd, Leslie Odom Jr., Raphael Sbarge, Lidya Jewett, Antoni Corone, Olivia O'Neill

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μετά τον τραγικό θάνατο της εγκύου συζύγου του στον φονικό Σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Βίκτορ Φίλντινγκ έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους Άντζελα. Αλλά όταν η Άντζελα και η φίλη της Κάθριν εξαφανίζονται στο δάσος και επιστρέφουν τρεις μέρες μετά χωρίς καμία ανάμνηση του τι συνέβη, ξεκινάει μία σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα που θα αναγκάσουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό και, μέσα στην απόγνωση και τον τρόμο του, να αναζητήσει το μοναδικό άτομο που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο: την Κρις ΜακΝιλ.

TRIVIA

Πριν από 50 χρόνια, η πιο τρομαχτική ταινία όλων των εποχών κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη και τρομοκράτησε θεατές σε όλο τον κόσμο. Φέτος τον Οκτώβριο ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά. Από την Blumhouse και τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, που ανέτρεψε το κατεστημένο με την επαναφορά της τριλογίας τρόμου «Η νύχτα με τις μάσκες», έρχεται Ο Εξορκιστής: Πιστός.

 

Για πρώτη φορά μετά την ταινία του 1973, η βραβευμένη με Όσκαρ Έλεν Μπέρστιν επιστρέφει στον θρυλικό ρόλο της Κρις ΜακΝιλ, μιας ηθοποιού που η ζωή της άλλαξε για πάντα μετά από αυτό που συνέβη στην κόρη της Ρίγκαν πριν από πέντε δεκαετίες.

 

Trailer : ">https://

 

 

ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Πέμπτη 19/10 στις 20.00

 

Την Πέμπτη 19/10 και ώρα 8 μ.μ. στο Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ στη Βέροια, θα προβληθεί η ταινία / ντοκιμαντέρ ‘ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ’, ‘SILA HASRETI’ παρουσία της Τουρκάλας σκηνοθέτιδας GULSEL OZKAN.

 

 

Για την εκδήλωση θα μιλήσει ο Γιώργος Κοτζαεριδης, λαογράφος και συγγραφέας, ο οποίος αγωνίζεται για τη διατήρηση της παράδοσής μας. Ο ίδιος, και με την ιδιότητα του ερευνητή, πρωταγωνιστεί στην ταινία, μεταφέροντας βιώματα και ιστορίες ανθρώπων διατηρώντας ζωντανές τις μνήμες μιας άλλης εποχής.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η π.Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουλσουλτζόγλου ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι χορευτικοί σύλλογοι του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας και της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.

 

 

Για την ταινία και την έμπνευση του ντοκιμαντέρ καθώς και τις δυσκολίες της κινηματογράφησης και τους πρωταγωνιστές, θα μας μιλήσει η ίδια η σκηνοθέτης Gulsel Ozkan, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει και η προβολή της ταινίας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

 

 

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr, περισσότερες πληροφορίες στο www.cinestar.gr και 2331022373.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο: www.cinestar.gr


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής