breaking news Νέο

Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων ΕΠΣ Ημαθίας: Τρίκαλα και ΠΑΟΚ οι φιναλιστ

Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων ΕΠΣ Ημαθίας: Τρίκαλα και ΠΑΟΚ οι φιναλιστ

Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας θα είναι οι φιναλιστ του φετινού τίτλου του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας, καθώς χθες στους επαναληπτικούς αγώνες ο πρώτος (Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων) νίκησε για δευτερη φορά τον συνώνυμο του της Αγίας Μαρίνας με 2-1, ενω ο δεύτερος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον συντοπιτη του Φίλιππο και πηραν το εισιτήριο για τον τελικό.

Στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας ο τυπικά γηπεδούχος αυτή τη φορά Φίλιππος προηγήθηκε στο σκορ στο 14’ με τον Τριανταφυλλόπουλο ισοφαρίζοντας προς στιγμή το σκορ του πρώτου μεταξύ τους αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ όμως αντέδρασε και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ισοφάρισε με γκολ του Καραντουλανά.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ και πάλι με γκολ του Καραντουλαμά στο 63’ με τον Φίλιππο να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 72΄ που ήταν το τελικο αποτέλεσμα.

Ετσι και δεδομένο οτι στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει 1-0, είναι αυτός που παίρνει το εισιτήριογια τον τελικό.

Στο άλλο παιχνίδι στο γήπεδο των Τρικάλων η Αγία Μαρίνα προηγήθηκε στο σκορ με τον Χάρη Συμεωνίδη με την γηπεδούχο ομάδα να ισοφαρίζει το σκορ με τον Κουκουράκη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και στο 65’ με γκολ του Καφέ να διπλασιάζει τις νίκες της (στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας τα Τρίκαλα είχαν κερδίσει με 0-4).

Ετσι στον φετινό τελικό του κυπέλλου της Ενωσης μας φιναλιστ θα είναι τα Τρίκαλα και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής