breaking news Νέο

Πρόγραμμα Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ 2/11 – 8/11/23

Πρόγραμμα Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ 2/11 – 8/11/23

PAW PATROL: Η ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΙΝΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Παρασκευή 3/11 - Σάββατο 4/11 – Κυριακή στις 17.15

 

Σκηνοθεσία:      Cal Brunker

Σενάριο:              Cal Brunker, Bob Barlen & Shane Morris

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Όταν ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας, τα κουτάβια του PAW Patrol αποκτούν υπερδυνάμεις, μεταμορφώνοντάς τα σε Υπερκουτάβια! Για τη Σκάι, το νεαρότερο μέλος της ομάδας, οι νέες δυνάμεις που αποκτά ήταν όνειρο ζωής. Αλλά τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος των κουταβιών, ο Δήμαρχος Χάμντινγκερ, το σκάει από τη φυλακή και συνεργάζεται με μία τρελή επιστήμονα για να κλέψει τις υπερδυνάμεις και για τους δύο κακούς. Με τη μοίρα της Πόλης της Περιπέτειας να κρέμεται από μια κλωστή, τα Υπερκουτάβια πρέπει να σταματήσουν τους κακούς προτού να είναι πολύ αργά και η Σκάι θα μάθει ότι ακόμα και το πιο μικρό κουτάβι μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά.

Trailer : ">https://

 

 

ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ 3 ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΤΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

TROLLS BAND TOGETHER

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Παρασκευή 3/11 - Σάββατο 4/11 - Κυριακή 5/11 στις 17.30

 Σκηνοθεσία:     Walt Dohrn & Tim Heitz

Σενάριο:              Jonathan Aibel, Glenn Berger & Elizabeth Tippet

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μετά από δύο ταινίες πραγματικής φιλίας και ατελείωτου φλερτ, η Πόπη και ο Κλωνάρης είναι πλέον επίσημα ζευγάρι (#broppy)! Όσο έρχονται πιο κοντά, η Πόπη ανακαλύπτει ότι ο Κλωνάρης έχει ένα μυστικό παρελθόν. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του: τον Φλόιντ, τον Τζον Ντόρι, τον Σπρους και τον Κλέι. Οι BroZone διαλύθηκαν όταν ο Κλωνάρης ήταν ακόμα μωρό, ενώ ακολούθησε και η διάλυση της οικογένειας. Από τότε ο Κλωνάρης δεν έχει δει τους αδελφούς του ποτέ ξανά. Αλλά όταν ο Βέλβετ και ο Βενίρ, δύο μοχθηροί ποπ σταρ, απαγάγουν τον αδελφό του Κλωνάρη, τον Φλόιντ, για το μουσικό του ταλέντο, ο Κλωνάρης και η Πόπη ξεκινούν ένα δύσκολο και συναισθηματικό ταξίδι για να φέρουν κοντά τα υπόλοιπα αδέλφια και να σώσουν τον Φλόιντ από την αφάνεια και όχι μόνο.

Trailer: ">https://   

DALILAND

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Πέμπτη 2/11 – Παρασκευή 3/11 – Σάββατο 4/11 - Τετάρτη 8/11  στις 19.15

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Κυριακή 5/11 στις 19.15

Δευτέρα 6/11 – Τρίτη 7/11 στις 20.30

 

Σκηνοθεσία:      Mary Harron

Σενάριο:              John Walsh

Ηθοποιοί:            Barbara Sukowa, Ben Kingsley, Christopher Briney, Rupert Graves, Andreja Pejic, Alexander Beyer, Mark McKenna, Zachary Nachbar-Seckel, Avital Lvova, Ezra Miller

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στα τελευταία χρόνια του θυελλώδους γάμου του ιδιοφυούς Σαλβαδόρ Νταλί και της τυραννικής συζύγου του Γκαλά, ο φαινομενικά ακλόνητος δεσμός τους αρχίζει να σπάει.

Τοποθετημένη στη Νέα Υόρκη και την Ισπανία του 1973, η ιστορία εκτυλίσσεται μέσα από τα μάτια του Τζέιμς, ενός νεαρού βοηθού γκαλερίστα που θέλει να ανελιχθεί στον κόσμο της τέχνης και βοηθά τον εκκεντρικό και ανισόρροπο Νταλί να προετοιμαστεί για μία μεγάλη έκθεση.  Trailer: ">https://

ΜΙΛΑ ΜΟΥ - TALK TO ME

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Πέμπτη 2/11 – Παρασκευή 3/11 – Σάββατο 4/11 - Τετάρτη 8/11 στις 21.15

Δευτέρα 6/11 – Τρίτη 7/11 στις 20.30

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Κυριακή 5/11 στις 21.15

 

Σκηνοθεσία:      Danny & Michael Philippou

Σενάριο:              Danny Philippou, Bill Hinzman & Daley Pearson

Ηθοποιοί:            Miranda Otto, Ari McCarthy, Sarah Brokensha, Kit Erhart-Bruce, Hamish Phillips, Sunny Johnson, Sophie Wilde, Marcus Johnson, James Oliver, Jett Gazley, Alexandra Jensen

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Όταν μια ομάδα φίλων ανακαλύπτει πώς να καλεί πνεύματα μέσω ενός ταριχευμένου χεριού, εθίζεται στη νέα περιπέτεια, μέχρι που ένας εξ αυτών ξεπερνά τα όρια και απελευθερώνει τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις.

TRIVIA

Είναι η πρώτη ταινία των ελληνικής καταγωγής Αυστραλιανών διδύμων Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου, ευρύτερα γνωστών από το διαδικτυακό τους κανάλι RackaRacka, με πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο θεάσεις στο YouTube.

 

 Ο Πίτερ Τζάκσον, σκηνοθέτης του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, αποθέωσε την ταινία ως την «καλύτερη ταινία τρόμου των τελευταίων ετών». Συγκεκριμένα, ο Τζάκσον έγραψε στην δήλωσή του: «Δεν είναι απλώς καλό – είναι πάρα πολύ καλό. Η καλύτερη, πιο καθηλωτική ταινία τρόμου που έχω απολαύσει εδώ και χρόνια. Ανελέητα τρομακτική και ανατριχιαστική – με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 

 Είναι η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία τρόμου στην ιστορία της Α24 στο box office της Βόρειας Αμερικής.

">https://

 

ΠΕΝΤΕ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΟΥ ΦΡΕΝΤΙ

FIVE NIGHTS AT FREDDY'S

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Πέμπτη 2/11 - Παρασκευή 3/11 - Σάββατο 4/11 - στις 20.30

Τετάρτη 8/11 στις 20.30

Σκηνοθεσία:      Emma Tammi

Σενάριο:              Scott Cawthon, Seth Cuddeback & Emma Tammi

Ηθοποιοί:            Matthew Lillard, Josh Hutcherson, Mary Stuart Masterson, Elizabeth Lail, Kevin Foster, Kat Conner Sterling, Jess Weiss, Jessica Blackmore

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μπορείς να επιβιώσεις πέντε νύχτες;

 

Το επιτυχημένο και ανατριχιαστικό παιχνίδι τρόμου μετατρέπεται σε μια κινηματογραφική ταινία που θα σας παγώσει το αίμα αφού η Blumhouse – παραγωγός εταιρεία των M3GAN, Νεκρό Τηλέφωνο και Ο Αόρατος Άνθρωπος- μεταφέρει το Πέντε Νύχτες στου Φρέντι στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία διηγείται την ιστορία ενός ταλαιπωρημένου νυχτοφύλακα, ο οποίος ξεκινά να εργάζεται στην πιτσαρία Φρέντι Φάζμπεαρ. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του μέρας στη δουλειά, συνειδητοποιεί ότι η νυχτερινή βάρδια στου Φρέντι θα είναι πιο δύσκολη απ’ όσο νόμιζε.

Trailer: ">https://

 

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

KILLERS OF THE FLOWER MOON

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Κυριακή 5/11 στις 20.00

Σκηνοθεσία:      Martin Scorsese

Σενάριο:              Eric Roth, Martin Scorsese & David Grann

Ηθοποιοί:            Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Brendan Fraser, John Lithgow, Jesse Plemons, Lily Gladstone, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, William Belleau, Jason Isbell, Louis Cancelmi, Scott Shepherd

 

Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, η ταινία "Killers of the Flower Moon" μας μεταφέρει στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του 1920 όπου τα μέλη της φυλής Οσέιτζ που είχε πλουτίσει λόγω του πετρελαίου που ανακαλύφθηκε στη γη τους αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο. Οι κτηνώδεις αυτές δολοφονίες έμειναν στην Ιστορία ως Κράτος του Τρόμου.

Βασισμένη στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του αμερικανού δημοσιογράφου και συγγραφέα Ντέιβιντ Γκραν, η ταινία «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού» ξεσήκωσε τους θεατές στο τελευταίο Φεστιβάλ Καννών και πρόκειται να διεκδικήσει πλήθος βραβείων OSCAR

 

«Δεν είναι απλώς μια ιστορία για τους Οσέιτζ, είναι μια αμερικανική ιστορία» τόνισε. «Δεν είμαστε η μόνη φυλή που έχει μια ιστορία “Βασιλείας του Τρόμου”. Και οι Τσερόκι έχουν μία, και οι Ναβάχο, και οι Λακότα. Υπάρχουν 574 φυλές και 574 ιστορίες “Βασιλείας του Τρόμου”. Πολλές από αυτές, αν όχι όλες, ήταν άμεσο αποτέλεσμα της αποτυχίας των ομοσπονδιακών πολιτικών». 

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στην Αμερική των αρχών του 20ου αιώνα, το πετρέλαιο αποφέρει αμύθητα πλούτη στη φυλή των Όσεϊτζ, που γίνονται από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο μέσα σε μία στιγμή. Ο αμύθητος πλούτος των αυτόχθονων Αμερικανών προσελκύει παρείσακτους λευκούς που χειραγωγούν, εκβιάζουν και κλέβουν τις περιουσίες των Όσεϊτζ για να καταλήξουν σε δολοφονίες.

 

Trailer: ">https://

 

 

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr, περισσότερες πληροφορίες στο www.cinestar.gr και 2331022373.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο: www.cinestar.gr


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής