breaking news Νέο

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στο «GREEK TOURISM & GASTRONOMY WORKSHOP» στη Γάνδη του Βελγίου

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στο «GREEK TOURISM & GASTRONOMY WORKSHOP» στη Γάνδη του Βελγίου

            Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των δράσεων για την τουριστική προβολή και προσέγγιση νέων αγορών συμμετείχε στο «GREEK TOURISM & GASTRONOMY WORKSHOP», που πραγματοποιήθηκε στη Γάνδη του Βελγίου.

        Στην ημερίδα, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 50 τουριστικά γραφεία και tour operators του Βελγίου, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας παρουσίασαν το πολυθεματικό τουριστικό προϊόν της Κεντρικής Μακεδονίας σε προκαθορισμένες Β2Β συναντήσεις. Επίσης στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των προϊόντων της μακεδονικής γης, καθώς και του προορισμού της Κεντρικής Μακεδονίας σε όλους τους παρευρισκόμενους και ακολούθησαν συζητήσεις με τους καλεσμένους.

          Το ενδιαφέρον των Βέλγων επαγγελματιών για την κεντρική Μακεδονία ήταν μεγάλο και εστιάστηκε στην πλούσια ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά του τόπου μας και ιδιαίτερα στο γεγονός ότι με αφετηρία τα προϊόντα της περιοχής δίνεται η δυνατότητα σχεδιασμού και δημιουργίας θεματικών εμπειριών, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν και τον γαστρονομικό πλούτο της Κεντρικής Μακεδονίας.

          Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Χριστίνα Γούλα τόνισε: «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει τις στοχευμένες δράσεις προσέγγισης συγκεκριμένων αγορών. Η συμμετοχή μας σε εκδήλωση στη Γάνδη, έδωσε την ευκαιρία να δώσουμε το παρόν στην πολύ σημαντική βελγική αγορά και να παρουσιάσουμε τα θεματικά μας προϊόντα και τα τουριστικά πλεονεκτήματα της περιοχής».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής