breaking news Νέο

Γ' Εθνική: Μία από τα ίδια

  • Γ' Εθνική: Μία από τα ίδια
  • Γ' Εθνική: Μία από τα ίδια
  • Γ' Εθνική: Μία από τα ίδια

Ο δρόμος της παραμονής στην κατηγορία, τόσο για τον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, όσο και για την δεύτερη εκπρόσωπο της Ημαθίας, την ομάδα της Αγίας Μαρίνας, από την εκκίνηση του πρωταθλήματος έδειχνε δύσβατος.

Λίγο βέβαια πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, έγινε προσπάθεια να ενισχθούν τα ρόστερ τους, με την προσθήκη ποδοσφαιριστών με εμπειρία από τα εθνικά πρωταθλήματα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι θα μπορούσαν τελικά να τα καταφέρουν. Όμως δυστυχώς, από αγωνιστική σε αγωνιστική, η αισιοδοξία που είχε δημιουργηθεί περισσότερο για τον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ και λιγότερο για την Αγία Μαρίνα, που δείχνει να το «παλεύει» σε κάποια σημεία, εξανεμίζεται. Όταν χάνεις στην έδρα σου από ομάδες με τις οποίες θα «παλέψεις» για να πετύχεις τον στόχο σου και που στο κάτω - κάτω δεν αποτελούν και κανένα φόβητρο, αλλά απεναντίας βρίσκονται στα δικά σου αγωνιστικά επίπεδα, δεν μπορείς να ελπίζεις  σε πολλά πράγματα.

Η ΒΕΡΟΙΑ περισσότερο και η Αγία Μαρίνα λιγότερο, που δείχνει να το «παλεύει» και να βρίσκεται ένα κλικ πιο πάνω σε εμπειρία, που είναι απαραίτητη όπως αποδεικνύεται στα εθνικά πρωταθλήματα, για να κρατήσουν τη διαφορά που θα τους επιτρέψουν να κάνουν την αντεπίθεσή τους μετά τον Ιανουάριο και αφού φυσικά ενισχυθούν ανάλογα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, θα πρέπει παραταύτα να αλλάξουν κατακόρυφα την εικόνα τους.

Η δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, άντε η ενδέκατη, που δίνει μια δεύτερη ευκαιρία, οδηγώντας σε αγώνα μπαράζ, απέχουν μόλις 4 βαθμούς από την τελευταία θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ΒΕΡΟΙΑ. Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι η ψαλίδα που την χωρίζει από τις ομάδες που βρίσκονται στο γκρουπ της παραμονής, αλλά η εικόνα της ομάδας και η αδυναμία της να ανταποκριθεί απέναντι σε αντιπάλους του ιδίου επιπέδου, επειδή από τους περισσότερους παίκτες της λείπει η εμπειρία και από τους έμπειρους απουσιάζει η αγωνιστική ετοιμότητα, αφού επιστρατεύθηκαν την τελευταία στιγμή και αγωνίζονται δίχως την καλοκαιρινή προετοιμασία.

 

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 0-1

Μια ακόμη ήττα για την ΒΕΡΟΙΑ που την οδήγησε στην τελευταία θέση, δίχως συγκάτοικο.

Ο προχθεσινος αντίπαλος, δίχως να είναι καλύτερος, νίκησε δίκαια, αφού δημιούργησε περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο σε κατοχή, με την ομάδα της Κρηστώνης να δείχνει χάρις στην εμπειρία των ποδοσφαιριστών της, πιο επικίνδυνη και τελικά να αξιοποιεί μια από τις δύο - τρεις καλές ευκαιρίες που δημιούργησε στο παιχνίδι και να παίρνει κεφάλι στο σκορ.

Συγκεκριμένα στο 17' ο Κυριακίδης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, φάση για την οποία οι Βεροιώτες διαμαρτυρήθηκαν ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ, έκανε το 0-1.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ είχε μια καλή στιγμή με τον Μελικιώτη, όμως να μην καταφέρνει να βρει τον Γρατσιάνο και να χάνεται η ευκαιρία.

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες είχαν περισσότερο χρόνο στην κατοχή τους την μπάλα, όμως δυσκολεύονταν να βρουν διαδρόμους στην καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη των φιλοξενουμένων και οι ευκαιρίες για γκολ που δημιούργησαν ήταν ελάχιστες.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Δρακίδης από την ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τον Τραούδη (Πιερία) και Μπόλη (Γρεβενά).

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Χαβιαρόπουλος (73’ Λαφάρας), Βασιλακάκης (81’ Κετόγλου), Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Γράτσιανος (81’ Χατζηπάντος), Παναγιωτίδης (46’ Μιχαηλίδης), Μεληκιώτης, Παπατζίκος, Ζε Εσόνο, Τούφας (56’ Γιαγτζίδης).

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ: Σακαλίδης, Κυριακίδης (73’ Κυρανας), Μαυροκεφαλίδης, Ευθυμιάδης, Αγαθαγγελίδης (89’ Σουλτς), Τριφηνόπουλος, Αϊβάζης, Παυλίδης, Χατζηλιάδης, Τριανταφυλλίδης (89’ Ματζάρης), Μουρατίδης.

 

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-1

Μια ακόμη ισοπαλία, η πέμπτη φετινή και μάλιστα με το αγαπημένο της σκορ (1-1) για την Αγία Μαρίνα, που ναι μεν απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, όπως είναι η κυριακάτικη αντίπαλός της Δόξα Δράμας, μπορεί να την κολακεύει, όμως δεν της επιτρέπει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες για γκολ και την Αγία Μαρίνα να αξιοποιεί μια από αυτές και να προηγείται στο σκορ με τον Μεντί, που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι, με κοντινό σουτ στο 66'.

Η απάντηση της ομάδας της Δράμας ήταν άμεση. Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 70' έφερε το αποτέλεσμα στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόντου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια με τον Παπαδόπουλο στο 2' και τον Κόντο στο 83', ενώ η γηπεδούχος Αγία Μαρίνα είχε περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Τότσκα, με την Αγία Μαρίνα να ολοκληρώνει με 10 παίκτες το παιχνίδι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τικόζογλου (Αλμπάντης - Κωσταντινίδης) από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Τζαλίλης, Μουστάκας (46' Μεντί), Λέκα, Θυμιόπουλος (72' Ακένα), Δημητρούσης, Τότσκα, Σο Νιογκάνα (34' λ.τ. Γιαγτζίδης), Σούκιας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μπεζυρτζής, Χατζηκούρτης, Παπαϊωάννου, Χατζηδημητρίου (71’ Δ. Κυριακίδης), Ρούτσης, Μπρατσιάνη, Παπαδόπουλος (46’ Ατανάσοφ), Θεοδοσιάδης (85’ Ιωάννου), Μπλιός, Περσίδης, Κόντος.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (10η αγωνιστική)

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΟΚ Κρηστώνης     0-1

Αγία Μαρίνα - Δόξα Δράμας        1-1

Πετεινος - Βαρβάρα   1-1

Χρυσούπολη - Μηχανιώνα          3-0

Παραλίμνιο - Επανομη       1-1

Καβάλα - Πανθρακικός       0-0

Ευκαρπία - Αγγελοχώρι     2-2

Χανιώτη - Αβατο         1-1


ΠΑΟΚ Κρηστώνης - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ
Αγία Μαρίνα-Δόξα Δράμας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής