breaking news Νέο

Πάλεψε η Νάουσα. Έχασε στο 90’

Πάλεψε η Νάουσα. Έχασε στο 90’

Άτυχη πέρα για πέρα η Νάουσα που πάλεψε το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο Στάδιο και χρειάστηκε το τελευταίο λεπτό του αγώνα για να χάσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το παιχνίδι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο με λίγες ενδιαφέρουσες φάσεις στα καρέ των δυο ομάδων και την φιλοξενούμενη Νάουσα να αγωνίζεται με αμυντικούς προσανατολισμους έχοντας σαν πρώτο στόχο να μην δεχθεί γκολ.

Στο πρώτο αυτό 45λεπτο όπως ήδη αναφέραμε οι φάσεις μπροστά στις εστίες των δυο ομάδων από τις οποίες θα μπορούσε να έρθει το γκολ ήταν ελάχιστες και αυτές όχι κατι το ιδιαίτερο.

Παρόλα αυτά ο Ηρακλής βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί στο σκορ λίγο πριν ο διαιτητής στείλει τις δυο ομάδες για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ηταν το 45ο λεπτό. Ο Ταϊ εκτέλεσε κόρνερ με την μπάλα να βγαίνει εκτός μεγάλης περιοχής τον Παναγιωτόπουλο στον οποίο κατέληξε να κάνει το σουτ που κόντραρε σε παίκτες της Νάουσα και κατέληξε στον Καραντασιάδη που ανενόχλητος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα του Γρηγοριάδη.

Οι Ναουσαίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα υποστηρίζοντας ότι ο σκορερ βρίσκονταν σε θέση οφσαϊντ όμως ο διαιτητής και ο υπεύθυνος βοηθος του κατακύρωσαν το γκολ.

Ετσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Νάουσα να βρίσκεται πισω στο σκορ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενουμενοι μπήκαν επιθετικά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ σχετικά γρήγορα.

Στο 53’ συγκεκριμένα η Νάουσα κέρδισε φαουλ την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Κυζιρίδης και ο προωθημένος Τζημογιάννης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Οι δυο ομάδες συνέχισαν να παίζουν ανοιχτά και να δημιουργούν ευκαιρίες για ένα δευτερο τέρμα με τον Ηρακλή να έχει βέβαια τις περισσότερες όμως και την Νάουσα να επισκέπτεται συχνά - πυκνά επικίνδυνα την περιοχή του Ηρακλή.

Στο 60’ ο Παπαδόπουλος βγήκε τετ - α - τετ με τον τερματοφύλακα της Νάουσας Γρηγοριάδη έκανε το πλασε όμως ο τελευταίος αντέδρασε σωστά αποκρούοντας σωτήρια, στο 80’ ηταν η σειρά της Νάουσας να απειλήσει με τον Τζημογιάννη, την κεφαλιά του οποίου έδιωξε εντυπωσιακά ο Βοσνιάδης και λίγο αργότερα νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Νάουσα με τον Χατζόπουλο κάτοχο της μπάλας ύστερα από εκτέλεση φαουλ του Κυζιρίδη να μην μπορεί από κοντά να νικήσει τον τερματοφύλακα της Νάουσας.

Και εκει που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι πήγαινε προς το 1-1 καθώς είχαμε μπει στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Κρυστάλλης που είχε μπει πριν λίγα λεπτά στον αγώνα πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση σε σέντρα σουτ του Μεντί και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από την Νάουσα που πάλεψε το παιχνίδι σε ολόκληρη την διάρκεια του ξεχώρισαν οι Γρηγοριάδης, Τζημογιάννης και Μουρατίδης ενω καλύτεροι από τον Ηρακλή ηταν οι Καραντασιάδης, Παπαδόπουλος και Ρόβας.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Καλή σε γενικές γραμμες η διαιτησία του κ. Μαυρίδη από την Πέλλα όπως και τα α’ βαθμού του Δεμερτζή.

Αντίθετα ο δεύτερος επόπτης Ταγκαλίδης ελέγχεται για το πρώτο γκολ του Ηρακλή που σημειώθηκε από θέση οφσαϊντ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Κυριακίδης, Κουρέλλας (87’ Κρυστάλλης), Κωστούλας (76’ Μεντί), Παναγιωτούδης, Ταϊ, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος (63’ Ντε Σμεντ), Ρόβας.

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης, Ζούρκος, Παντζαρτζίδης (65’ Χατζόπουλος), Μαρίκι, Τούφας, Μαντώς, Γιαννόπουλος, Κυζιρίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής