breaking news Νέο

Βαρειά ήττα του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων στην Αριδαία

Βαρειά ήττα του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων στην Αριδαία

Βαρειά σε μέγεθος ήττα υπέστη την Κυριακή το απόγευμα ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων ο οποίος έχασε στην Αριδαία από τον Αλμωπό με 5-1 περιορίζοντας έτσι τις ελπίδες παραμονής του στην κατηγορία στο ελάχιστο.

Βέβαια το σκορ με βάση την εικόνα του παιχνιδιού αποτελεί μαγική εικόνα καθώς και τα Τρίκαλα σε ένα ανοιχτό παιχνίδι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες από τις οποίες όμως αξιοποίησαν μόνο μία αυτή στο 3ο λεπτό αμέσως μετά το πρώτο γκολ που είχαν δεχθεί.

Το σκορ λοιπόν άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 2’ με τον Μουσόνι, με την ομάδα της Ημαθίας να ισοφαρίζει στο επόμενο λεπτό με τον Ποτουρίδη.

Το πρώτο ημίχρονο ηταν όμως πολύ παραγωγικό καθώς στη συνέχεια και πριν ο διαιτητής στείλει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πετυχαν άλλα τρια τέρματα. Στο 8’ συγκεκριμένα ο Ελευθεριάδης ξαναέβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, στο 17’ ο Χαρίσης έκανε το 3-1 και στο 39’ ο Μουσόνι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 82’ ο Πετρίδης.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων ξεχώρισαν οι Συμπεθέρης, Τσιότρας και Πετκάκης ενω καλύτεροι από την νικήτρια ομάδα της Αριδαίας ήταν οι Μαρόπουλος, Ελευθεριάδης Λ., Μουσόνι και Μιχαηλίδης.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Δεν αντιμετώπισε δυσκολίες ο διαιτητής του αγώνα ενω σωστές υποδείξεις είχαν και οι βοηθοί του.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΡΙΔΑΙΑ: Καραγιαννίδης, Πετρόφ, Σαμαρόπουλος, Ελευθεριάδης Γ., Πετρίδης, Χαρίσης (64’ Μεντής), Τριανταφυλλίδης, Ελευθεριάδης Λ. (46’ Πολύζος), Μουσόνι (82’ Τσόλκας), Μιχαηλίδης, Κάρτζιος (75’ Στογιαννίδης).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος (26’ λ. τ. Γιαβάσης), Συμπεθέρης (80’ Πατσιαβούρας), Τσιότρας, Κουκουράκης, Κιρκιλιανίδης (64’ Βλάχος), Ποτουρίδης (60’ Καφές), Παρσόπουλος, Τερζής, Ζαχαριουδάκης, Καπετάνος, Πετκάκης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής