breaking news Νέο

Απογοήτευση: Έχασαν και οι τρεις

Απογοήτευση: Έχασαν και οι τρεις

Για μια ακόμη αγωνιστική τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ευχόμασταν και τα περιμέναμε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο με τους τρεις εκπροσώπους μας τον ΦΑΣ Νάουσα, τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων και τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας καθως και οι τρεις γνωρίσανε την ήττα με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό.

Σε καλύτερη θέση η ομάδα της Νάουσας που βρίσκεται στα όρια του γκρουπ των επτά ομάδων που υποβιβάζονται και στην χειρότερη ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας που με 18 βαθμούς νιώθει την θηλειά του υποβιβασμού να του σφίγγει τον λαιμό.

Οσον αφορά την Κυριακάτικη παρουσία των τριών ομάδων της Ημαθίας στο πρωτάθλημα η ομάδα της Νάουσας πραγματοποίησε την πιο αξιόπιστη εμφάνιση και χρειάστηκε η τελευταία φάση του παιχνιδιού για να ηττηθεί από τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο με 2-1.

Αντίθετα Τρίκαλα και Αλεξάνδρεια έπεσαν σχεδόν αμαχητί χάνοντας τα πρώτα (Τρίκαλα με 5-1 στην Αριδαία από τον Αλμωπό και 0-3 η δεύτερη Αλεξάνδρεια) στην έδρα της απο τον ΑΟ Καρδίας.

Στην μάχη της πρώτης θέσης που δίνει το εισιτήριο της ανόδου στην Β’ Εθνική ο Αρης Παλαιοχωρίου νικησε στην έδρα του 3-0 τον Καμπανιακό και διατήρησε την διαφορά των δυο βαθμών από τον Ηρακλή που όπως αναφέραμε χρειάστηκε την τελευταία φάση του αγώνα για να κερδίσει με 2-1 στην έδρα του την Νάουσα.

Στην μάχη της ουράς και την αποφυγή του υποβιβασμού κερδισμένος ο ΑΟ Καρδίας που όπως αναφέραμε κέρδισε 0-3 εκτός έδρας τον Φίλιππο και ο Πιερικός που επίσης κέρδισε 1-0 στην έδρα του τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου.

Αντίθετα βαθμούς έχασαν ο Κιλκισιακός (1-1 με τον Εδεσσαϊκό), ο Λαγκαδάς (1-1 με τον Μακεδονικό) και φυσικά η Νάουσα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής